Kedves Pácienseink! Fogászati központunk újranyitási tájékoztatóját itt olvashatják.

Kedves Pácienseink! Fogászati központunk újranyitási tájékoztatóját itt olvashatják.
Időpontfoglalás ›
+36 70 433 1433
Időpontot foglalok ›
Rólunk Munkatársak Kezelések Esetbemutatások Garancia VIP Árak Árlista Akciók Egészségpénztárak Szép Kártyák Részletfizetés Cégeknek Kapcsolat Időpontfoglalás
telefon vip

Fehér foltok eltüntetése – ICON® kezeléssel

Konzultáció

Rágóízületi (gnatológiai) konzultáció

Lézeres kezelések

Hyaluronsav ránctalanító kezelés

Ultrahangos fogkő eltávolítás

Homokfúvásos polírozás

Gyökérkezelés

Inlay, onlay (fogtechnikai betét)

Porcelán héj

Fogászati allergiavizsgálat

Fül-orr-gégészet

Fogszabályozás

Kismama fogászat

Gyermek fogászat

Fogcsikorgatás ellen

Altatásos fogászat

Szájhigiéniés tanácsadás

Ultrahangos fogkő eltávolítás

Nem csak szép, hanem egészséges mosolyt is szeretne? Gondolta volna, hogy a lerakódott fogkő olyan panaszokat okozhat, mint a fogmosáskor fellépő, vérző íny? Rossz lehelet? Hogyha nem foglalkozik vele, akkor fogszuvasodáshoz, ínygyulladáshoz, legsúlyosabb esetben fogelvesztéshez vezethet?


Ezekért fontos tudatosnak lenni a fogápolásban, és félévente fogkő eltávolításon részt venni. A kezelés teljesen fájdalommentes, gyors, és fogai nem csak egészségesek lesznek, hanem ápoltak és fehérebbek is. Egy egészséges mosollyal távozhat fogászati rendelőnkből. Ne csak a pénzügyeibe, hanem a fogaiba is fektessen bele!

De mi is az a fogkő?

A fogkő olyan megkövesedett baktériumokat tartalmazó lerakódás a fogakon, mely az ínyrészeket folyamatos gyulladásban tartja. Többnyire olyan helyeken képződik, ahol a tisztítás nehézkes vagy egyáltalán nem kivitelezhető. A fogkő mennyisége mindenkinél eltérő, de minden esetben javasolt az eltávolítása. Sokan nem tulajdonítanak nagy jelentőséget neki, pedig ezek a baktériumok szépen-lassan megeszik a fogat, fogszuvasodást okoznak, vagy fogínygyulladást, legsúlyosabb esetben pedig akár fogvesztést is előidézhetnek.
Ultrahangos fogkő eltávolítás Fogkő ultrahangos eltávolítása alsó és felső fogívről, fogzománcot kíméló polírozással. Dentálhigiénikus: Kocsis Szimonetta
Előtte
Utána

Hogyan zajlik egy ultrahangos fogkőeltávolítás?
  1. Szakképzett dentálhigiénikusunk ultrahangos depurátor segítségével teljesen megtisztítja a fogait a lerakódástól, a lepedéktől, a fogkövektől, és az elszíneződésektől. Ultrahangos eszközünk úgymond lerobbantja a fogkövet fogai felszínéről, annak károsítása nélkül. A kezelés teljesen fájdalommentes, melyre garanciát is vállalunk.
  2. A fogkő eltávolítás után ízesített tisztító pasztával lepolírozzuk a fogait. Ez azért fontos, mert sima felületet eredményezünk, ezáltal a lepedékek nehezebb rakódnak le majd a fogfelszínére. Mindez mellett a polírozás fehéríti a fogait.
  3. A kezelés végén nyugodtan kérdezzen dentálhigiénikusunktól, szakemberünk szívesen megmutatja a helyes fogápolási technikákat, a fogselyem, fogkefe, szájzuhany használatát.
Fogkő eltávolítása Fogkő ultrahangos eltávolítása alsó és felső fogívről, fogzománcot kímélő polírozó pasztával. Dentálhigiénikus: Kocsis Szimonetta
Előtte
Utána

Tudta?
Ahogy az előzőekben írtuk a nálunk végzett fogkőeltávolítás fehéríti a fogait. Nem olyan hatékony, mint egy fogfehérítés, nem olyan tartós, de esztétikai szempontból nézve a fogak fehérebbé vállnak az eredeti állapothoz képest.

Jelentkezzen egyszerűen ultrahangos fogkőeltávolítása!
Időpontfoglalás ›

Időpontfoglalás

Kérjük, hogy válasszon egy Önnek alkalmas időpontot, és munkatársunk felhívja egyeztetésre. Ide írhatja, hogy milyen kezelést szeretne igénybe venni és egyéb megjegyzéseit is.

Ha már tudja, hogy kihez szeretne időpontot foglalni:

Dátum:

Kapcsolatfelvétel módja:

Andrássy Dental

kismarker1061 Budapest, Andrássy út 46.

kismobil+36 70 433 1433

kismail href="mailto:uh!pont!latnedyssardna!kukac!ofni">uh!pont!latnedyssardna!kukac!ofni

kisoraNyitvatartás: Hétfő-Péntek 08:00-20:00

Recepciósaink: