Kedves Pácienseink! Fogászati központunk újranyitási tájékoztatóját itt olvashatják.

Kedves Pácienseink! Fogászati központunk újranyitási tájékoztatóját itt olvashatják.
Időpontfoglalás ›
+36 70 433 1433
Időpontot foglalok ›
Rólunk Munkatársak Kezelések Esetbemutatások Garancia VIP Árak Árlista Akciók Egészségpénztárak Szép Kártyák Részletfizetés Cégeknek Kapcsolat Időpontfoglalás
telefon vip

Fehér foltok eltüntetése – ICON® kezeléssel

Konzultáció

Rágóízületi (gnatológiai) konzultáció

Lézeres kezelések

Hyaluronsav ránctalanító kezelés

Ultrahangos fogkő eltávolítás

Homokfúvásos polírozás

Gyökérkezelés

Inlay, onlay (fogtechnikai betét)

Porcelán héj

Fogászati allergiavizsgálat

Fül-orr-gégészet

Fogszabályozás

Kismama fogászat

Gyermek fogászat

Fogcsikorgatás ellen

Altatásos fogászat

Szájhigiéniés tanácsadás

Tömések

Csorba esett a fogsorában? Olyan tömés szeretne, ami észrevehetetlen, tartós, nem tartalmaz semmilyen káros anyagot? Teljesen olyan színű, mint az eredeti foga? Akkor a legjobb választás az esztétikus, fehér, végleges fogtömés, ami már teljesen olyan hatást kölcsönöz, mint az eredeti foga. Nagyítóval sem lehet észrevenni a különbséget, köszönhetően németországi tömőanyagunk minőségének, rétegzett, aprólékos fogfelépítési technikánknak. Tömésünk teljesen megegyezik majd eredeti fogszínével, és hosszú távon jól funkcionáló tömést készítünk Ön számára. Nem csak kezelésre vállalunk 100%-os garanciát, hanem a fájdalommentességre is!

Honnan veheti észre, hogy fogtömésre van szüksége?

A fogszuvasodás elég alattomos folyamat, a kezdeti időszakban laikus szemmel szinte észrevehetetlen. Ha már fáj a foga, akkor elég nagy a baj.  Pont ezért, fél évente érdemes ellátogatni fogászati szűrésre, hogy még időben észrevehető legyen az elkezdődött szuvasodási folyamat.  Ha időben megtörténik a beavatkozás, a folyamat visszafordítható, és tökéletesen helyreállítható a károsodott fog esztétikus, fehér, végleges fogtöméssel. De akkor sem kell aggódnia, ha nagyobb mértékű a fogkárosodása, ugyanis inlay, onlay vagy korona készítésével szintén tökéletesen tudjuk orvosolni problémáját.


Hogyan lesz fogtömése ugyanolyan színű, mint eredeti foga?

Fogászati központunkban olyan minőségi, németországi tömőanyaggal dolgozunk, aminek segítségével észrevehetetlen lesz a különbség a tömött fogrész és eredeti foga között. A tömőanyagot nem „egy darabban” helyezzük be, hanem aprólékos fogfelépítéssel dolgozunk, így kialakítva fogának eredeti formáját és színét. Rétegzési technikánknak fontos élettani hatása is van, ugyanis foga és a tömésréteg közé szigetelő réteg kerül, egy úgynevezett alaptömés, melynek kihagyása esetén fogelhalás alakulhat ki.
Tömések cseréje Felső front fogak meglévő kompozit töméseinek cseréje a tömés alulszuvasodása és elszíneződése miatt.   Fogorvos: Dr. Mocsári Gergely
Előtte
Utána

Tudta?

Németországból származó, esztétikai tömőanyagunkkal élpótlás is végezhető. Ha kisebb mértékben tört le a foga, de nem szeretne koronát készíttetni, akkor tömőanyagunk segítségével felépítjük fogát, mellyel megelőzhetjük a fog szuvasodásának kialakulását és az idő előtti korona felhelyezését.

Fontos viszont, hogy ezt csak akkor tudjuk megcsinálni, ha a fogának kevesebb, mint a fele tört le. Az élpótlás kezelési folyamata megegyezik a normál, esztétikus tömés készítési folyamatával. A különbség csak annyi, hogy fogászati székünkben ülve, egy tükör segítségével olyanra alakíthatja orvosunk segítségével foga formáját, amilyenre csak szeretné.

Végleges töméseinkről itt olvashat még bővebben, ha pedig kérdése lenne, keressen minket bizalommal!
Időpontfoglalás ›

Időpontfoglalás

Kérjük, hogy válasszon egy Önnek alkalmas időpontot, és munkatársunk felhívja egyeztetésre. Ide írhatja, hogy milyen kezelést szeretne igénybe venni és egyéb megjegyzéseit is.

Ha már tudja, hogy kihez szeretne időpontot foglalni:

Dátum:

Kapcsolatfelvétel módja:

Andrássy Dental

kismarker1061 Budapest, Andrássy út 46.

kismobil+36 70 433 1433

kismail href="mailto:uh!pont!latnedyssardna!kukac!ofni">uh!pont!latnedyssardna!kukac!ofni

kisoraNyitvatartás: Hétfő-Péntek 08:00-20:00

Recepciósaink: