Szeretjük a szakmánkat!

Ha fogorvosi rendelőbe kell mennünk, azt általában sosem szívesen tesszük.

Rögtön az jut eszünkbe, hogy mennyire fájdalmas lesz a beavatkozás, vagy épp mennyire fog jó munkát végezni a szakember.
Ha új helyre látogatunk, akkor még nagyobb bennünk a félelem, ami érthető!

Mi, az Andrássy Dentalnál éppen azért alkalmazunk kiemelkedő szaktudással és magas hivatástudattal rendelkező szakembereket, hogy segítsünk a pácienseink félelmeit legyőzni. Fogorvosaink nem csak szakmailag, de emberileg is megfelelő támogatást nyújtanak.

Gondolom Önnek is fontos, hogy az a rendelő, ahova belép nyugodt és barátságos környezet legyen. Ezért, rendkívül magasak az elvárásaink magunkkal szemben, ilyen téren is.
Fogorvosaink nem csak magas szakmai tapasztalattal várják, hanem korszerű diagnosztikai eszközökkel is, amik meggyorsítják vagy megkönnyítik a beavatkozást, vagy épp a teljeskörű konzultációt segítik.

Ebben a témában nem szeretjük a mellébeszélést.

Ha az embernek problémája van a fogaival, akkor azt minél hamarabb orvosolni kell!

 

Adjon egy esélyt, és nem fogja megbánni!

A mai világban nem elég csak orvosolni a problémát. Ha valaki fizet, azt igenis ki kell szolgálni, és azt a lehető legmagasabb fokon kell tenni. Az elégedett visszajelzés minden időt és energiát megér!

Kezeléseinkhez számos pluszt adunk azért, hogy pácienseink gyógyulását minél jobban segítsük: többek között díjmentes varratszedéssel, kontroll vizsgálatokkal, ajándék jégtasakkal, részletes otthoni betegtájékoztatóval.

Gondoljuk csak végig! Hányszor fordult elő, hogy egy fogorvosi beavatkozás után másnap esetleg kellemetlen érzésekkel, félelmekkel ébredtünk. Az esetek 90%-ban az emberek nem merik felhívni a kezelő orvost, hogy tanácsot kérjenek, mert félnek az esetleges elutasítástól.
Ennek elébe mentünk, és kollégáink például műtéti beavatkozás után másnap telefonon érdeklődnek a pácienseink hogylétéről.

Kérjük, hogy Ön is bármilyen fogászati vagy szájsebészeti probléma esetén forduljon hozzánk bátran! Recepciósaink mindennap reggel 8 óra és este 20 óra között várják hívását, kérdéseire szívesen válaszolunk! Keressen minket bizalommal!

Óvja meg Ön is fogai egészségét, forduljon hozzánk bizalommal!