Kedves Pácienseink! COVID tájékoztatónkat itt tudják elolvasni.

 

Kedves Pácienseink! COVID tájékoztatónkat itt tudják elolvasni.
Időpontfoglalás ›
+36 70 433 1433
Időpontot foglalok ›
Rólunk Munkatársak Kezelések Esetbemutatások Garancia VIP Árak Árlista Akciók Egészségpénztárak Szép Kártyák Részletfizetés Cégeknek Kapcsolat Időpontfoglalás
telefon vip

Rólunk

Miért választott minket eddig 22.600 elégedett páciens?
Andrássy Dental Nálunk klinikai szakorvosok dolgoznak, akik közül többen fogorvostan hallgatók oktatásával foglalkoznak.
Andrássy Dental Teljeskörű fogászati konzultációt végzünk, amely magába foglalja az intraorális és extraorális vizsgálatokat, amik segítségével megállapítható bármilyen szájüregi elváltozás.
Andrássy DentalMinőségi fogászati ellátást biztosítunk, kizárólag német minőségű anyagokkal és eszközökkel dolgozunk.
Andrássy Dental Teljes laboratóriumi háttérrel rendelkezünk, Önnek nem kell semmit intéznie, mi végezzük a teljes szövettani vizsgálatokat esetleges szájüregi elváltozások észlelése esetén.
Andrássy DentalFogászati központunk felszereltsége komplett. Probléma esetén nem utaljuk be más orvoshoz, nálunk minden területről dolgoznak szakorvosok, az általános fogorvoson át, a dentálhigiénikuson keresztül, a szájsebészig. Így minden beavatkozást helyben végzünk el fogászati központunkban.
Andrássy Dental Garanciát vállalunk a tökéletes diagnosztizálásra. Digitális panoráma röntgen készülékünk 3D felvételek készítésére is alkalmas, így nincs probléma, ami rejtve maradna.
Andrássy DentalGaranciát vállalunk a teljesen fájdalommentes kezelésekre, érzéstelenítőink 4x hatékonyabbak, mint az átlag injekciók. Még ezek beadását sem fogja érzeni, hiszen a tűszúrás előtt gyümölcs-, vagy akár mentol ízű érzéstelenítőt használunk ínyére.
Andrássy DentalFogászati központunkban kiegészítő vizsgálatokat is végzünk, hogy tényleg mindent egy helyen tudjunk kezelni: fogászati allergia vizsgálatokat, és a fogászathoz szorosan kapcsolódó fül-orr-gégészeti vizsgálatokat is végzünk.
Andrássy DentalNálunk nincsenek rejtett költségek! Az első konzultáció alkalmával megkapja írásos kezelési tervét, mely minden költséget tartalmaz. Csak azt kell kifizetnie, amit előre megbeszéltünk, illetve hosszabbtávú kezelési folyamatban csak azt, amit éppen elvégzünk.
Andrássy DentalNálunk a fogászati ellátás nem „gyármunka”. Nekünk az a fontos, hogy pácienseink egészségesek és elégedettek legyenek. Nem a mennyiségre, hanem a minőségre törekszünk. Célunk, hogy minden kezelésünk félelemmentes és feszültségmentes legyen, pácienseink egészséges mosollyal távozzanak a beavatkozások után. Mindez kellemes környezetben, magasan szakképzett, a munkájuk iránt elkötelezett orvosok segítségével.

Fogászatunk képekben

« »

Pácienseink véleménye fogászatunkról

Időpontfoglalás

Kérjük, hogy válasszon egy Önnek alkalmas időpontot, és munkatársunk felhívja egyeztetésre. Ide írhatja, hogy milyen kezelést szeretne igénybe venni és egyéb megjegyzéseit is.

Dátum:

Kapcsolatfelvétel módja:

Andrássy Dental

kismarker1061 Budapest, Andrássy út 46.

kismobil+36 70 433 1433

kismail href="mailto:uh!pont!latnedyssardna!kukac!ofni">uh!pont!latnedyssardna!kukac!ofni

kisoraNyitvatartás: Hétfő-Péntek 08:00-20:00

Recepciósaink: