Rólunk

Miért választott minket eddig 28.000 elégedett páciens?

Nálunk klinikai szakorvosok dolgoznak, akik közül többen fogorvostan hallgatók oktatásával foglalkoznak.

Teljeskörű fogászati konzultációt végzünk, amely magába foglalja az intraorális és extraorális vizsgálatokat, amik segítségével megállapítható bármilyen szájüregi elváltozás.

Minőségi fogászati ellátást biztosítunk, kizárólag német minőségű anyagokkal és eszközökkel dolgozunk.

Teljes laboratóriumi háttérrel rendelkezünk, Önnek nem kell semmit intéznie, mi végezzük a teljes szövettani vizsgálatokat esetleges szájüregi elváltozások észlelése esetén.

Fogászati központunk felszereltsége komplett. Probléma esetén nem utaljuk be más orvoshoz, nálunk minden területről dolgoznak szakorvosok, az általános fogorvoson át, a dentálhigiénikuson keresztül, a szájsebészig. Így minden beavatkozást helyben végzünk el fogászati központunkban.

Garanciát vállalunk a tökéletes diagnosztizálásra. Digitális panoráma röntgen készülékünk 3D felvételek készítésére is alkalmas, így nincs probléma, ami rejtve maradna.

Garanciát vállalunk a teljesen fájdalommentes kezelésekre, érzéstelenítőink 4x hatékonyabbak, mint az átlag injekciók. Még ezek beadását sem fogja érzeni, hiszen a tűszúrás előtt gyümölcs-, vagy akár mentol ízű érzéstelenítőt használunk ínyére.

Fogászati központunkban kiegészítő vizsgálatokat is végzünk,  hogy tényleg mindent egy helyen tudjunk kezelni: fogászati allergia vizsgálatokat, és a fogászathoz szorosan kapcsolódó fül-orr-gégészeti vizsgálatokat is végzünk.

Nálunk nincsenek rejtett költségek! Az első konzultáció alkalmával megkapja írásos kezelési tervét, mely minden költséget tartalmaz. Csak azt kell kifizetnie, amit előre megbeszéltünk, illetve hosszabbtávú kezelési folyamatban csak azt, amit éppen elvégzünk.

Nálunk a fogászati ellátás nem „gyármunka”. Nekünk az a fontos, hogy pácienseink egészségesek és elégedettek legyenek. Nem a mennyiségre, hanem a minőségre törekszünk.  Célunk, hogy minden kezelésünk félelemmentes és feszültségmentes legyen, pácienseink egészséges mosollyal távozzanak a beavatkozások után. Mindez kellemes környezetben, magasan szakképzett, a munkájuk iránt elkötelezett orvosok segítségével.