Kedves Pácienseink! COVID tájékoztatónkat itt tudják elolvasni.

 

Kedves Pácienseink! COVID tájékoztatónkat itt tudják elolvasni.
Időpontfoglalás ›
+36 70 433 1433
Időpontot foglalok ›
Rólunk Munkatársak Kezelések Esetbemutatások Garancia VIP Árak Árlista Akciók Egészségpénztárak Szép Kártyák Részletfizetés Cégeknek Kapcsolat Időpontfoglalás
telefon vip

Dr. Remport Boglárka Fogszabályozó szakorvos

Remport
Kezelések:Fogszabályozás
Időpontfoglalás ›
Szakmai háttér:
Budapesten, a Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi karán végzett summa cum laude minősítéssel. A szakgyakorlati idejét az Egyetem Gyermekfogászati és Fogszabályozási Klinikáján töltötte, majd kiválóan megfelelt eredménnyel szakvizsgázott, és a fogszabályozás szakorvosa lett. Az általános fogászat területén budapesti és németországi magánrendelőkben szerzett tapasztalatát kamatoztatja.
Beszélt nyelvek:
huende
Bemutatkozás:
A külföldi tanulmányútjaimon elsajátított technikákat beépítem a mindennapi munkámba. Rendszeresen látogatok továbbképzéseket, és a legfrissebb szakirodalmat naprakészen nyomon követem. Gyermek- és felnőttkori fogszabályozó kezeléseket vállalok, emellett gyermekfogászati kezeléseket, és általános fogászati munkákat pl. tömések, gyökérkezelések, fogpótlások készítését.
Ahogy páciensei látják:
Páciensei nagyon kedvelik és szeretik, empatikus, a fogszabályzás terén nagy tapasztalattal rendelkezik. Rendszeres továbbképzéseknek köszönhetően folyamatosan próbál ki újításokat. Mind a felnőttekkel, mind a gyermekekkel könnyen szót ért, ezért beavatkozási mindig oldott hangulatban telnek.

Beszélt nyelvek:
huende

Kezelések:Fogszabályozás

Időpontfoglalás

Kérjük, hogy válasszon egy Önnek alkalmas időpontot, és munkatársunk felhívja egyeztetésre. Ide írhatja, hogy milyen kezelést szeretne igénybe venni és egyéb megjegyzéseit is.

Dátum:

Kapcsolatfelvétel módja:

Andrássy Dental

kismarker1061 Budapest, Andrássy út 46.

kismobil+36 70 433 1433

kismail href="mailto:uh!pont!latnedyssardna!kukac!ofni">uh!pont!latnedyssardna!kukac!ofni

kisoraNyitvatartás: Hétfő-Péntek 08:00-20:00

Recepciósaink: