Parodontológia felsőfokon!

A parodontológia a fogászat egy speciális ága,

a fogmegtartó kezelések egyik legfontosabb eleme. A sikeres parodontológia kezelések egyik feltétele, hogy felkészült és kellő tapasztalattal rendelkező fogszakorvos végezze, aki magabiztos rutinnal tudja ellátni Önt.

A fogágybetegség népbetegség, és élethosszig tartó, viszont az orvos és beteg együttműködésével jól kontrollálható. Szakorvosaink a kezdetektől a pácienseinkkel vannak, már az első konzultáció alkalmával, amikor felmérjük a problémát, majd utána, amikor elkezdődik egy hosszabb folyamat, amiben mindig számíthatnak ránk. Sőt, a kezeléssorozat végén sem hagyjuk magukra pácienseinket, ugyanis pontosan meghatározzuk, egyénre szabva, egy számítógépes algoritmus segítségével, hogy az ellenőrző kontrollnak mikor is kell megtörténnie. Parodontológus szakorvosunk tasakműtétet, csontpótlás , esztétikai ínykorrekciós műtéteket is végez.

Mikor érdemes felkeresni egy paradontológust?

  • Ha vérző ínyt tapasztalunk fogmosást követően, vagy spontán.
  • Ha jól láthatóvá vállnak a fognyakak, vöröses ínyterületek jelennek meg a fogak körül.
  • Enyhén mozog a fog, vagy mozognak a fogak.
  • Tartósan, indokolatlanul rossz leheletet tapasztalunk.

A parodontológia a fogászat egy speciális ága, a fogmegtartó kezelések egyik legfontosabb eleme. A sikeres parodontológia kezelések egyik feltétele, hogy felkészült és kellő tapasztalattal rendelkező fogszakorvos végezze, aki magabiztos rutinnal tudja ellátni Önt.

Fogorvosaink hivatalosan képzik, intézményi keretek között oktatják a jövő fogorvosait. Nem csak magas szakmai tapasztalattal, hanem korszerű diagnosztikai eszközökkel várjuk, teljes körű konzultációval, mindezt nyugodt és barátságos környezetben. Kezeléseink alatti fájdalommentességre 100%-os garanciát vállalunk. Ez nem reklámszöveg, ez nálunk szakmai hitvallás.

 Fontos tudni, hogy a fogágybetegség nem visszafordítható, de sikeresen kezelhető és kontrollálható folyamat. Pont ezért fontos, hogyha érzékeljük a problémát, azonnal forduljunk szakorvoshoz.

Miért választott minket eddig 28.000 elégedett páciens?

Teljes körű fogászati konzultációt végzünk, amely magába foglalja a intraorális és extraorális vizsgálatokat, amely segítségével megállapítható bármilyen szájüregi elváltozás.

Fogászati központunk felszereltsége komplett. Probléma esetén nem utaljuk be más orvoshoz, nálunk minden területről dolgoznak szakorvosok, az általános fogorvoson át, a dentálhigiénikuson keresztül, a szájsebészig. Így minden beavatkozást helyben végzünk el fogászati központunkban.

Teljes laboratóriumi háttérrel rendelkezünk, Önnek nem kell semmit intéznie, mi végezzük a teljes szövettani vizsgálatokat esetleges szájüregi elváltozások észlelése esetén.

Nálunk nincsenek rejtett költségek! Az első konzultáció alkalmával megkapja írásos kezelési tervét, mely minden költséget tartalmaz. Csak azt kell kifizetnie, amit előre megbeszéltünk, illetve hosszabbtávú kezelési folyamatban csak azt, amit éppen elvégzünk.

Óvja meg Ön is fogai egészségét, forduljon hozzánk bizalommal!