Időpontfoglalás ›
Rólunk Munkatársak Kezelések Esetbemutatások Garancia VIP Árak Árlista Akciók Egészségpénztárak Szép Kártyák Részletfizetés Cégeknek Kapcsolat Időpontfoglalás
telefon vip

Horváth Bernadett Fogászati asszisztens

Horváth
Szakmai háttér:2015 óta az Andrássy Dental csapatának tagja. Először mint recepciós munkatárs, majd a 2017-es továbbképzése után, mint fogászati asszisztens.
Beszélt nyelvek:huen
Bemutatkozás:2015-ben kezdtem el az Andrássy Dental Fogászaton dolgozni, mint recepciós munkatárs. Munkám mellett mindig nagy érdeklődéssel figyeltem asszisztens kollégáim sürgését-forgását. Egyre inkább érdekelt az a varázslatos világ, ami a zárt ajtók mögött zajlik. A recepciós pult mögött ülve szemtanúja lehettem sok-sok páciensünk átalakulásának. Szerettem volna szervesen a részévé válni ezeknek a folyamatoknak, így beiratkoztam a Pannon Kincstár Humán Szakképző Központ Fogászati asszisztens képzésére, melyet kiváló eredménnyel végeztem el. Nagy öröm számomra, hogy egy segítő szakmában dolgozhatom. Hamarosan kezdem a dentálhigiénikusi képzést, hogy ezáltal is bővíthessem szakmai tudásomat.
Ahogy páciensei látják:Mindig mosolygós, visszafogott, a szakmájának maximálisan elkötelezett. Személye nem csak nyugtatólag hat a páciensekre, hanem mindig mosolyt csal az arcukra. Fontos számára, hogy segíthessen.

Beszélt nyelvek:huen

Időpontfoglalás

Kérjük, hogy válasszon egy Önnek alkalmas időpontot, és munkatársunk felhívja egyeztetésre. Ide írhatja, hogy milyen kezelést szeretne igénybe venni és egyéb megjegyzéseit is.

Dátum:

Kapcsolatfelvétel módja:

Andrássy Dental

1061 Budapest, Andrássy út 46.

+36 70 433 1433

href="mailto:uh!pont!latnedyssardna!kukac!ofni">uh!pont!latnedyssardna!kukac!ofni

Nyitvatartás: Hétfő-Péntek 08:00-20:00

Recepciósaink: