Időpontfoglalás ›
Rólunk Munkatársak Kezelések Esetbemutatások Garancia VIP Árak Árlista Akciók Egészségpénztárak Szép Kártyák Részletfizetés Cégeknek Kapcsolat Időpontfoglalás
telefon vip

Dr. Mocsári Gergely Esztétikai fogorvos, Gyökérkezelő specialista

Szakmai háttér:Tanulmányait a Debreceni Egyetem Fogorvostudományi Karán és Olaszországban, Gragnano-ban végezte. Rendszeresen részt vesz fogászati szűrőnapokon és tart prevenciós tanácsadást.
Beszélt nyelvek:hu
Bemutatkozás:A konzerváló fogászat speciális gyakorlatai során megismert MTwo és ProTaper gépi gyökércsatorna megmunkáló eszközökkel szerzett tapasztalatok arra sarkalltak, hogy mélyebben beleássam magamat ebbe a témába. Olaszországi szakmai tanulmányúton vettem részt Dr. Claudio Farnararo endodontia specialistánál, akinél a mikroszkóppal történő gépi gyökércsatorna megmunkálást figyelhettem meg, és fejleszthettem magam ezen a területen. Emellett kifejezett figyelmet fordítok a betegek fájdalommentes kezelésére, a betegekkel történő kommunikációra, valamint fontosnak tartom a kezelések során a prevenciót is.
Ahogy páciensei látják:Dinamikus fogorvos, aki minden beavatkozásba mélyen beleássa magát. Szakmája iránti elhivatottságával, sokrétű szakmai tudásával és a közvetlen, nyitott hozzáállásával eloszlatja a páciensek félelmeit. A prevenciós eljárásokat elengedhetetlennek tartja, hiszen tudja, hogy ezáltal maradnak a páciens fogai hosszú távon szépek, egészségesek és fájdalommentesek.Tömések cseréje Felső front fogak meglévő kompozit töméseinek cseréje a tömés alulszuvasodása és elszíneződése miatt.   Fogorvos: Dr. Mocsári Gergely
Előtte
Utána

Időpontfoglalás

Kérjük, hogy válasszon egy Önnek alkalmas időpontot, és munkatársunk felhívja egyeztetésre. Ide írhatja, hogy milyen kezelést szeretne igénybe venni és egyéb megjegyzéseit is.

Dátum:

Kapcsolatfelvétel módja:

Andrássy Dental

1061 Budapest, Andrássy út 46.

+36 70 433 1433

href="mailto:uh!pont!latnedyssardna!kukac!ofni">uh!pont!latnedyssardna!kukac!ofni

Nyitvatartás: Hétfő-Péntek 08:00-20:00

Recepciósaink: