Kedves Pácienseink! COVID tájékoztatónkat itt tudják elolvasni.

 

Kedves Pácienseink! COVID tájékoztatónkat itt tudják elolvasni.
Időpontfoglalás ›
+36 70 433 1433
Időpontot foglalok ›
Rólunk Munkatársak Kezelések Esetbemutatások Garancia VIP Árak Árlista Akciók Egészségpénztárak Szép Kártyák Részletfizetés Cégeknek Kapcsolat Időpontfoglalás
telefon vip

Dr. Le Thien Dóra Vezető orvos, Esztétikai fogorvos

Szakmai háttér:
A budapesti Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán szerezte diplomáját, majd az egyetem Fogpótlástani Klinikáján kezdte meg a szakorvos képzést, ahol az általános betegellátás mellett magyar és külföldi fogorvostan hallgatók oktatásában is részt vett. Fogászati Központunkban nem csak fogorvos, hanem szakmai vezető is.
Beszélt nyelvek:
huen
Bemutatkozás:
Betegellátásom során törekszem arra, hogy pácienseim olyan (a lehető legjobb) ellátásban részesüljenek, melyet páciensként én is szívesen fogadnék. Fontos számomra, hogy a beavatkozások jó hangulatban, nyugodt körülmények között teljenek. Elengedhetetlennek tartom a folyamatos szakmai fejlődést, ezért rendszeresen hazai és külföldi továbbképzéseken bővítem tudásomat.
Ahogy páciensei látják:
Mosolygós, pozitív kisugárzású fogorvos. Kedvességével és közvetlenségével még a legkomolyabb beavatkozásnál is tartani tudja a páciensekben a lelket.

Fogak sínezése Alsó, mozgó front fogak sínezése esztétikus, kompozit anyaggal. Fogorvos Dr. Le Thien Dóra
Előtte
Utána

Időpontfoglalás

Kérjük, hogy válasszon egy Önnek alkalmas időpontot, és munkatársunk felhívja egyeztetésre. Ide írhatja, hogy milyen kezelést szeretne igénybe venni és egyéb megjegyzéseit is.

Dátum:

Kapcsolatfelvétel módja:

Andrássy Dental

kismarker1061 Budapest, Andrássy út 46.

kismobil+36 70 433 1433

kismail href="mailto:uh!pont!latnedyssardna!kukac!ofni">uh!pont!latnedyssardna!kukac!ofni

kisoraNyitvatartás: Hétfő-Péntek 08:00-20:00

Recepciósaink: