Láthatatlan fogszabályozás

KÉNYELEM. BIZTONSÁG. Gyönyörű MOSOLY.

A láthatatlan fogszabályozó készülékek kiváló alternatívaként szolgálnak bizonyos fogszabályozási eltérések megoldására, hatékony és kényelmes megoldást kínálnak a gyönyörű, szabályos mosoly eléréséhez.
A technológia fejlődésének köszönhetően a fogszabályozó szakorvosok digitális eszközök segítségével pontos látványtervvel tudják szemléltetni a kezelés menetét már a kezelés megtervezésének pillanatában.

 

Mikor ajánljuk a láthatatlan fogszabályozót?

  • Ha praktikus és esztétikus fogszabályozó készüléket szeretne
  • Ha nem szeretne rögzített készüléket viselni a fogszabályozó kezelés ideje alatt
  • Ha az adott fogszabályozási eltérés biztonsággal megoldható ezzel a technikával

Mi a kezelés tervezésének menete?

Az első konzultáció során fogszabályozó szakorvosunk megvizsgálja fogait fogszabályozási szemszögből és mérlegeli, hogy az adott eltérés megoldható-e sínes (láthatatlan) fogszabályozó készülék segítségével.

Amennyiben igen és szeretne belevágni a kezelési terv elkészítésébe, szükség lesz:

  • 2 röntgenfelvételre – egy panoráma és egy speciális teleröntgen kép szükséges a tervezéshez,
  • valamint arc és szájfotókat készítünk.
  • Ezeken felül lenyomatot is veszünk fogairól.

A lenyomatvétel történhet digitálisan és hagyományos módszerrel is. Az összegyűjtött adatok alapján a fogszabályozó szakorvos és a Nuvola fogszabályozó gyártó cég szakembereinek kooperációjában készül el kezelési terve – melynek része egy 3D animáció, amin megnézheti a tervezett kezelés lépéseit és az elérni kívánt végeredményt is, még mielőtt belevágna a kezelésbe.

Amennyiben a kezelési terv elfogadásra kerül úgy a sínek gyártása után elkezdődhet a kezelés, melynek időtartama az eset bonyolultságától függően átlagosan 1-1,5 év.

Ha régóta gondolkozik fogszabályozó kezelésen, ne várjon tovább! Jelentkezzen be hozzánk egy konzultációra még ma! Szakembereink mindenben segítségére lesznek a legmegfelelőbb kezelési mód megtalálásában.

A tökéletes mosoly mindössze egy kattintásnyira van. Foglaljon időpontot most!