Különleges ajándék! Ha 02.24 és 02.28 között jön szájsebészeti konzultációra vagy foghúzásra, ajándék 6.500 Ft értékű panoráma röntgent kap ajándékba!

Különleges ajándék! Ha 02.24 és 02.28 között jön szájsebészeti konzultációra vagy foghúzásra, ajándék 6.500 Ft értékű panoráma röntgent kap ajándékba!
Időpontfoglalás ›
+36 70 433 1433
Időpontot foglalok ›
Rólunk Munkatársak Kezelések Esetbemutatások Garancia VIP Árak Árlista Akciók Egészségpénztárak Szép Kártyák Részletfizetés Cégeknek Kapcsolat Időpontfoglalás
telefon vip

Dr. Kovács Zsuzsa Esztétikai fogorvos, Gyermekfogorvos

Szakmai háttér:
Diplomáját a budapesti Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán szerezte. Dolgozott állami fogászati intézményben is, ahol a legtöbb szakterület ellátását sikeresen elsajátította.
Beszélt nyelvek:
huende
Bemutatkozás:
Hivatásom gyakorlása során a legfontosabb célom, hogy pácienseim szakmailag és emberileg egyaránt elégedettek legyenek munkámmal és boldog mosollyal, felszabadultan távozzanak a kezelés végeztével. Tudásomat hazai fogorvosi konferenciákon való részvételekkel gazdagítom.
Ahogy páciensei látják:
Figyelmes, lelkiismeretes fogorvos, aki környezetét is pozitív energiával árasztja el. Munkájában felelősségteljes, ugyanakkor tapintatos. Páciensei felé a folyamatos együttműködés és a teljes körű tájékoztatás elengedhetetlen számára.Alsó kombinált fogpótlás készítése Meglévő fogakra fémkerámia sínpótlás készült. Fogorvos: Dr. Kovács Zsuzsa
Előtte
Utána
 

Időpontfoglalás

Kérjük, hogy válasszon egy Önnek alkalmas időpontot, és munkatársunk felhívja egyeztetésre. Ide írhatja, hogy milyen kezelést szeretne igénybe venni és egyéb megjegyzéseit is.

Dátum:

Kapcsolatfelvétel módja:

Andrássy Dental

kismarker1061 Budapest, Andrássy út 46.

kismobil+36 70 433 1433

kismail href="mailto:uh!pont!latnedyssardna!kukac!ofni">uh!pont!latnedyssardna!kukac!ofni

kisoraNyitvatartás: Hétfő-Péntek 08:00-20:00

Recepciósaink: