Kedves Pácienseink! Fogászati központunk újranyitási tájékoztatóját itt olvashatják.

Kedves Pácienseink! Fogászati központunk újranyitási tájékoztatóját itt olvashatják.
Időpontfoglalás ›
+36 70 433 1433
Időpontot foglalok ›
Rólunk Munkatársak Kezelések Esetbemutatások Garancia VIP Árak Árlista Akciók Egészségpénztárak Szép Kártyák Részletfizetés Cégeknek Kapcsolat Időpontfoglalás
telefon vip

Fehér foltok eltüntetése – ICON® kezeléssel

Konzultáció

Rágóízületi (gnatológiai) konzultáció

Lézeres kezelések

Hyaluronsav ránctalanító kezelés

Ultrahangos fogkő eltávolítás

Homokfúvásos polírozás

Gyökérkezelés

Inlay, onlay (fogtechnikai betét)

Porcelán héj

Fogászati allergiavizsgálat

Fül-orr-gégészet

Fogszabályozás

Kismama fogászat

Gyermek fogászat

Fogcsikorgatás ellen

Altatásos fogászat

Szájhigiéniés tanácsadás

Konzultáció

Tudta, hogy a fogászati problémák 90%-ban megelőzhetőek lennének, ha időben felismerik őket? Gondolta volna, hogy a kellemetlen lehelet, a fogmosáskor fellépő vérző íny, a hideg-meleg fogérzékenység nem természetes, nem véletlen?  Hogy sok rejtett betegség van, amit sokan nem kapcsolnak össze egy fogbetegséggel? Hogy az egyik legtöbbet előforduló daganatos megbetegedés a szájüregi rák időben kiszűrhető, kimutatható egy vizsgálattal?

A félévente elvégzett általános fogászati állapotfelmérés pont ezekért elengedhetetlen, hiszen nem csak a komoly problémákat lehet megelőzni általa, hanem a kisebb, kellemetlenségeket okozó gondokat is ki lehet szűrni, sőt meg is lehet előzni őket. Az általános fogászati állapotfelméréstől nem kell tartani, teljesen fájdalommentes, mindez mellett pedig teljes képet ad fogászati állapotáról, felismerve a problémákat, különböző gócokat. Célunk, hogy minden kezelésünk félelem- és feszültségmentes legyen, pácienseink egészséges mosollyal távozzanak a beavatkozások után.  Mindez kellemes környezetben, magasan szakképzett, a munkájuk iránt elkötelezett orvosok segítségével.


Mivel fordulhat hozzánk?

Fogászati központunkat felkeresheti, ha általános fogászati felmérést szeretne készíttettetni. Továbbá olyan esetekben, amikor valamilyen fogászati problémára gyanakszik, vagy ha konkrét fogászati problémája van. Illetve ha orvosa fogászati konzultációra küldi, vagy másodvéleményt szeretne. EIP és SPEAR diagnosztikai csomagjaink kifejezetten pácienseink teljeskörű kivizsgálásra hoztuk létre. Diagnosztikai csomagjaink nem csak az általános problémák esetén nyújtanak segítséget, hanem az olyan komoly betegségek esetén is, melyek kivizsgálása nagyon fontos a gyógyulási folyamat és idő szempontjából. Nem csak állapotfelmérés, hanem egy komplett diagnosztikai vizsgálat, részletes, szakmai javaslattal.

Mit nyújtunk Önnek az első általános fogászati találkozáskor?

Az általános fogászati állapotfelmérés alkalmával átbeszéljük a tünetek kialakulásához vezető előzményeket, általános fogászati vizsgálatot végzünk. A konzultáció során részletes kezelési tervet készítünk, mely tartalmaz minden fellelhető problémát, azok kezelési tervét, ütemét és a várható költségeket. Tájékoztatást adunk a rendelőnkben használatos anyagokról és beavatkozásokról. Fogászati modellek segítségével is bemutatjuk kezeléseinket, így például segíteni tudunk az Önnek leginkább megfelelő és tetsző lehetőségek kiválasztásában.

Tudta?

Hozzánk akut probléma esetén is fordulhat! Ilyenkor egy gyors diagnosztika után megkapja az azonnali ellátást a fájdalma megszüntetésére. Majd pedig miután elhárítottuk az akut problémát, megkapja a teljes körű fogászati szűrést és a további kezelési tervet.

Fogászati központunkban csak olyan hatóanyagokkal dolgozunk, olyan kezeléseket végzünk, amivel magunk is elégedettek lennénk! Jelentkezzen be hozzánk általános fogászati vizsgálatra még ma online űrlapunk segítségével!
Időpontfoglalás ›

Időpontfoglalás

Kérjük, hogy válasszon egy Önnek alkalmas időpontot, és munkatársunk felhívja egyeztetésre. Ide írhatja, hogy milyen kezelést szeretne igénybe venni és egyéb megjegyzéseit is.

Ha már tudja, hogy kihez szeretne időpontot foglalni:

Dátum:

Kapcsolatfelvétel módja:

Andrássy Dental

kismarker1061 Budapest, Andrássy út 46.

kismobil+36 70 433 1433

kismail href="mailto:uh!pont!latnedyssardna!kukac!ofni">uh!pont!latnedyssardna!kukac!ofni

kisoraNyitvatartás: Hétfő-Péntek 08:00-20:00

Recepciósaink: