Kedves Pácienseink! COVID tájékoztatónkat itt tudják elolvasni.

 

Kedves Pácienseink! COVID tájékoztatónkat itt tudják elolvasni.
Időpontfoglalás ›
+36 70 433 1433
Időpontot foglalok ›
Rólunk Munkatársak Kezelések Esetbemutatások Garancia VIP Árak Árlista Akciók Egészségpénztárak Szép Kártyák Részletfizetés Cégeknek Kapcsolat Időpontfoglalás
telefon vip

Dr. Komlós György Szájsebész szakorvos

Szakmai háttér:
Diplomáját a Semmelweis Egyetemen szerezte. Az Andrássy Dental mellett jelenleg a Semmelweis Egyetem Arc-, Állcsont-, Fogászati- és Szájsebészeti Klinikáján is dolgozik, ahol fogorvostan hallgatókat oktat.
Beszélt nyelvek:
huendefr
Bemutatkozás:
A klinikai szerteágazó tapasztalatomnak köszönhetően az általam végzett beavatkozások gyorsak és fájdalommentesek. Fogorvostan hallgatóim oktatása során megtanultam türelmesnek lenni, így a pácienseimet is határtalan empátiával kezelem. Szájsebészeti beavatkozásaimat a lehető legnagyobb precizitással és odafigyeléssel végzem.
Ahogy páciensei látják:
Páciensei nagyon szeretik, mert tapasztalt, maximalista magával és a munkájával szemben. Könnyen szót ért pácienseivel, empatikus, így a kezelések alatt teljesen biztonságban érzik magukat a hozzá forduló páciensek, minden általa végezett beavatkozás könnyed hangulatban telik.

Időpontfoglalás

Kérjük, hogy válasszon egy Önnek alkalmas időpontot, és munkatársunk felhívja egyeztetésre. Ide írhatja, hogy milyen kezelést szeretne igénybe venni és egyéb megjegyzéseit is.

Dátum:

Kapcsolatfelvétel módja:

Andrássy Dental

kismarker1061 Budapest, Andrássy út 46.

kismobil+36 70 433 1433

kismail href="mailto:uh!pont!latnedyssardna!kukac!ofni">uh!pont!latnedyssardna!kukac!ofni

kisoraNyitvatartás: Hétfő-Péntek 08:00-20:00

Recepciósaink: