Kedves Pácienseink! COVID tájékoztatónkat itt tudják elolvasni.

 

Kedves Pácienseink! COVID tájékoztatónkat itt tudják elolvasni.
Időpontfoglalás ›
+36 70 433 1433
Időpontot foglalok ›
Rólunk Munkatársak Kezelések Esetbemutatások Garancia VIP Árak Árlista Akciók Egészségpénztárak Szép Kártyák Részletfizetés Cégeknek Kapcsolat Időpontfoglalás
telefon vip

Kocsis Szimonetta Dentálhigiénikus, Fogászati asszisztens

Szakmai háttér:
Tanulmányait a Pannon Kincstár Tanoda fogászati asszisztensi, majd dentálhigiénikusi szakán végezte. Mindig is fontos volt számára, hogy pácienseit a tudásának megfelelően tájékoztassa, így folyamatosan részt vesz a szakmámhoz kapcsolódó továbbképzéseken.
Beszélt nyelvek:
huen
Bemutatkozás:
Fogorvosaink melletti asszisztálásaim során szerzett tapasztalataimat rendkívül jól tudom hasznosítani dentálhigiéniai kezeléseim során. A legfontosabb számomra, hogy az általam kezelt páciensek elégedetten és teljes körűen tájékoztatva távozzanak tőlem a kezelések után. Nagyon fontosnak tartom, hogy pácienseim megtanulják a szájhigiéniát, illetve a helyes fogmosás lépéseit is elsajátítsák. Betegeimnek megtanítom, hogy mennyire fontos az évenkénti szűrés illetve a félévenkénti fogkőeltávolítás a szép, egészséges és ragyogó mosoly érdekében.
Ahogy páciensei látják:
Szenvedélyes, dinamikus lány. Munkáját lendületes precizitással végzi. Számára az a legfontosabb, hogy páciensei a lehető legjobb minőségű kezelést kapják. Alaposságát csak végtelenül lehengerlő mosolya és kedvessége múlhatja felül.

Időpontfoglalás

Kérjük, hogy válasszon egy Önnek alkalmas időpontot, és munkatársunk felhívja egyeztetésre. Ide írhatja, hogy milyen kezelést szeretne igénybe venni és egyéb megjegyzéseit is.

Dátum:

Kapcsolatfelvétel módja:

Andrássy Dental

kismarker1061 Budapest, Andrássy út 46.

kismobil+36 70 433 1433

kismail href="mailto:uh!pont!latnedyssardna!kukac!ofni">uh!pont!latnedyssardna!kukac!ofni

kisoraNyitvatartás: Hétfő-Péntek 08:00-20:00

Recepciósaink: