Kocsis Szimonetta

Szakmai háttér

Tanulmányait a Pannon Kincstár Tanoda fogászati asszisztensi, majd dentálhigiénikusi szakán végezte. Mindig is fontos volt számára, hogy pácienseit a tudásának megfelelően tájékoztassa, így folyamatosan részt vesz a szakmámhoz kapcsolódó továbbképzéseken.

Bemutatkozás

Fogorvosaink melletti asszisztálásaim során szerzett tapasztalataimat rendkívül jól tudom hasznosítani dentálhigiéniai kezeléseim során. A legfontosabb számomra, hogy az általam kezelt páciensek elégedetten és teljes körűen tájékoztatva távozzanak tőlem a kezelések után.
Nagyon fontosnak tartom, hogy pácienseim megtanulják a szájhigiéniát, illetve a helyes fogmosás lépéseit is elsajátítsák. Betegeimnek megtanítom, hogy mennyire fontos az évenkénti szűrés illetve a félévenkénti fogkőeltávolítás a szép, egészséges és ragyogó mosoly érdekében.

Beszélt nyelvek

 HU  EN 

Andrássy Dental rendelő

Ahogy páciensei látják asszisztensünket:

Szenvedélyes, dinamikus lány. Munkáját lendületes precizitással végzi. Számára az a legfontosabb, hogy páciensei a lehető legjobb minőségű kezelést kapják. Alaposságát csak végtelenül lehengerlő mosolya és kedvessége múlhatja felül.

Óvja meg Ön is fogai egészségét, forduljon hozzánk bizalommal!