Kedves Pácienseink! COVID tájékoztatónkat itt tudják elolvasni.

 

Kedves Pácienseink! COVID tájékoztatónkat itt tudják elolvasni.
Időpontfoglalás ›
+36 70 433 1433
Időpontot foglalok ›
Rólunk Munkatársak Kezelések Esetbemutatások Garancia VIP Árak Árlista Akciók Egészségpénztárak Szép Kártyák Részletfizetés Cégeknek Kapcsolat Időpontfoglalás
telefon vip

Dr. Király Attila Esztétikai fogorvos

Szakmai háttér:
2016-ban végzett a Szegedi Tudomány Egyetem Fogorvostudományi Karán. Egyetemi évei alatt érdeklődése a Dento-alveoláris sebészet, implantológia, protetika és endodoncia felé irányult. 2016 júliusában Olaszországban egyhetes szakmai ösztöndíj keretén belül tanulmányúton vett részt, ahol Dr. Claudio Farnarano endodontia specialista, a gépi gyökércsatorna megmunkálás terén tartott továbbképzést számára.
Beszélt nyelvek:
hu
Bemutatkozás:
Az egyetemi évek során figyelmem egyre inkább az implantológia és a fogpótlási lehetőségek felé irányult, folyamatosan képzem magam ezen a területen. A betegek foghiányainak pótlásakor fontosnak tartom az alaposan átgondolt, precíz tervezést és az előkészítő munkálatokat, hogy a lehető legjobb minőségű fogpótlást lehessen elkészíteni. Munkám során fontosnak tartom a beteggel történő kommunikációt, hogy a lehető legnagyobb megelégedéssel távozhasson. Továbbá fontosnak tartom az orvosi tevékenység során a tömések, koronák, hidak elkészítése mellett a prevenciót is.
Ahogy páciensei látják:
Nagyon nyitott személyiség, ezért páciensei hamar feloldódnak mellette. Fontos számára, hogy a kezelések oldott hangulatban, a legnagyobb precizitással történjenek. Nyitott az újításokra, a gép gyökérkezelésben is magas szakmai tapasztalata van.Időpontfoglalás

Kérjük, hogy válasszon egy Önnek alkalmas időpontot, és munkatársunk felhívja egyeztetésre. Ide írhatja, hogy milyen kezelést szeretne igénybe venni és egyéb megjegyzéseit is.

Dátum:

Kapcsolatfelvétel módja:

Andrássy Dental

kismarker1061 Budapest, Andrássy út 46.

kismobil+36 70 433 1433

kismail href="mailto:uh!pont!latnedyssardna!kukac!ofni">uh!pont!latnedyssardna!kukac!ofni

kisoraNyitvatartás: Hétfő-Péntek 08:00-20:00

Recepciósaink: