Szájhigiéniés tanácsadás

Tudta,

hogy a szájhigiéniában tudatosnak lenni legalább olyan fontos, mint egy jó pénzügyi befektetés? Csak itt a fogaink jövőjébe fektetünk be azzal, hogy megtanuljuk, hogyan is ápoljuk őket helyesen. A rossz szájhigiénia nem csak attól lehet, hogy valaki nem ápolja a fogsorát, hanem attól is, hogy rossz technikával tisztítja azt. Ennek pedig számos következménye lehet: fogszuvasodás, vérző fogíny, rossz lehelet és egyéb problémák. Elmenni tehát egy szájhigiéniai tanácsadásra nem ciki, hanem tudatos lépés! Tudatos lépés afelé, hogy ne csak a fogápolási eszközöket ismerjük meg, hanem a helyes szájápolási technikákat is.

Mi történik egy személyes szájhigiéniai tanácsadás során?

  • Első lépésben felmérjük állapotát. Fog- és ínyvizsgálatot végzünk. Átbeszéljük eddig hogyan ápolta fogait.
  • A felmérés után megmutatjuk, hogy milyen szájápolási eszközök vannak, megnézzük Önnek mely eszközökre, eszköztípusokra lesz szüksége. Vagyis személyre szabottan javaslunk fogkefét, fogköztisztítót, és egyéb szájhigiéniai eszközöket.
  • Mindezek után gyakorlatban is megmutatjuk, hogyan kell használni ezeket az eszközöket.
  • Ha szükséges megbeszélt időpontban visszahívjuk díjmentes kontrollvizsgálatra.

Tudta?

A plakkfestés egy egyszerű módszer, amellyel otthonában is ellenőrizheti, hogy szüksége van-e szájhigiénai tanácsadásra. A plakkfestő tablettát vagy folyadékot bármelyik patikában megvásárolhatja. Ha kifejezetten szájápolási üzletben szeretné, akkor a Szájpatika.hu Webáruházat javasoljuk.

A plakkfestéket fogmosás után kell felvinnie fogaira. Az anyag megfesti az elszíneződéseket, így rögtön láthatóvá válik, hogy hol van még szüksége fogai alaposabb tisztítására.

Az otthoni professzionális fog- és szájápolás segít megőrizni fogai épségét, az egészséges és magabiztos mosolyt! Ha tanácstalan, vagy nem biztos abban, hogy helyesen ápolja fogait, jelentkezzen szájhigiéniai tanácsadásadásunkra, hiszen mi azért vagyunk, hogy segítsük megőrizni fogai eredeti állapotát! Tudjuk, hogy a saját fogainál nincs jobb, ezért számunkra a megelőzés a legfontosabb!

Fektessen be fogai jövőjébe még ma, és kérjen időpontot!