SPEAR csomag

Tudta,

hogyha ínye duzzadt, érzékeny, fájó, piros, fogai esetleg mozognak, akkor ezen tünetek hátterében nagyvalószínűséggel fogágybetegség áll? Hogyha nem kezeli, hosszútávon akár szív- és érrendszeri megbetegedést okozhat?

Kinek ajánljuk SPEAR csomagunkat?

Kibővített SPEAR csomagunk kifejezetten azoknak ajánljuk, akik fogágybetegségben szenvednek, vagy csak gyanítják, hogy problémáik mögött ez a betegség állhat.

Mit tartalmaz a SPEAR csomag?

Az SPEAR diagnosztikai csomag segítségével átvizsgáljuk az egész szájüregét, annak állapotát, a szájnyálkahártyát, a nyirokcsomókat, kiterjedve minden olyan részre is, ami szabad szemmel nem látható. Teljeskörű góckutatást végzünk, rákszűrést, továbbá parodontális vizsgálatot, mindezt modern diagnosztikai eszközök, és magasan képzett szakorvosunk segítségével.

A csomag részeként a következő vizsgálatokat végezzük:

  • Szájon belüli és szájon kívüli vizsgálat
  • Panoráma röntgen
  • Teljeskörű góckutatás
  • Rákszűrés
  • Parodontális tasak bemérés
  • A vizsgálat követő 30 percen belül teljeskörű szakmai javaslatot teszünk, mely tartalmazza a felmérés eredményét, az esetlegesen felmerülő problémák kezelési tervét, és annak várható költségeit.

Ismerje meg további diagnosztikai csomagjainkat és eszközeinket részletesebben:

Tudta?

Hozzánk akut probléma esetén is fordulhat! Ilyenkor egy gyors diagnosztika után megkapja az azonnali ellátást a fájdalma megszüntetésére. Majd pedig miután elhárítottuk az akut problémát, megkapja a teljeskörű fogászati szűrést, és a további kezelési tervet.

Fogászati központunkban csak olyan hatóanyagokkal dolgozunk, olyan kezeléseket végzünk, amivel magunk is elégedettek lennénk! Jelentkezzen be hozzánk még ma online űrlapunk segítségével!

Valamelyik diagnosztikai csomagunk megolást jelenthet problémájára? Forduljon hozzánk!