Konzultáció

Mosolyogjon újra magabiztosan és önfeledten!

Tudta?

A fogászati problémák 90%-ban megelőzhetőek lennének, ha időben felismerik őket. Gondolta volna, hogy a kellemetlen lehelet, a fogmosáskor fellépő vérző íny, a hideg-meleg fogérzékenység nem természetes, nem véletlen? Hogy sok rejtett betegség van, amit sokan nem kapcsolnak össze egy fogbetegséggel? Hogy az egyik legtöbbet előforduló daganatos megbetegedés a szájüregi rák időben kiszűrhető, kimutatható egy vizsgálattal?

A félévente elvégzett általános fogászati állapotfelmérés pont ezekért elengedhetetlen , hiszen nem csak a komoly problémákat lehet megelőzni általa, hanem a kisebb, kellemetlenségeket okozó gondokat is ki lehet szűrni, sőt meg is lehet előzni őket. Az általános fogászati állapotfelméréstől nem kell tartani, teljesen fájdalommentes, mindez mellett pedig teljes képet ad fogászati állapotáról, felismerve a problémákat, különböző gócokat. Célunk, hogy minden kezelésünk félelem- és feszültségmentes legyen, pácienseink egészséges mosollyal távozzanak a beavatkozások után. Mindez kellemes környezetben, magasan szakképzett, a munkájuk iránt elkötelezett orvosok segítségével.

Mivel fordulhat hozzánk?

Fogászati központunkat felkeresheti, ha általános fogászati felmérést szeretne készíttettetni. Továbbá olyan esetekben, amikor valamilyen fogászati problémára gyanakszik, vagy ha konkrét fogászati problémája van. Illetve ha orvosa fogászati konzultációra küldi, vagy másodvéleményt szeretne. EIP és SPEAR diagnosztikai csomagjaink kifejezetten pácienseink teljeskörű kivizsgálásra hoztuk létre. Diagnosztikai csomagjaink nem csak az általános problémák esetén nyújtanak segítséget, hanem az olyan komoly betegségek esetén is, melyek kivizsgálása nagyon fontos a gyógyulási folyamat és idő szempontjából. Nem csak állapotfelmérés, hanem egy komplett diagnosztikai vizsgálat, részletes, szakmai javaslattal.

Mit nyújtunk Önnek az első általános fogászati találkozáskor?

Az általános fogászati állapotfelmérés alkalmával átbeszéljük a tünetek kialakulásához vezető előzményeket, általános fogászati vizsgálatot végzünk. A konzultáció során részletes kezelési tervet készítünk, mely tartalmaz minden fellelhető problémát, azok kezelési tervét, ütemét és a várható költségeket. Tájékoztatást adunk a rendelőnkben használatos anyagokról és beavatkozásokról. Fogászati modellek segítségével is bemutatjuk kezeléseinket, így például segíteni tudunk az Önnek leginkább megfelelő és tetsző lehetőségek kiválasztásában.

Tudta?

Hozzánk akut probléma esetén is fordulhat! Ilyenkor egy gyors diagnosztika után megkapja az azonnali ellátást a fájdalma megszüntetésére. Majd pedig miután elhárítottuk az akut problémát, megkapja a teljes körű fogászati szűrést és a további kezelési tervet.

Fogászati központunkban csak olyan hatóanyagokkal dolgozunk, olyan kezeléseket végzünk, amivel magunk is elégedettek lennénk! Jelentkezzen be hozzánk általános fogászati vizsgálatra még ma online űrlapunk segítségével!

Óvja meg Ön is fogai egészségét, forduljon hozzánk bizalommal!