Implantátumra rögzített fogsor

Elkeseredett mert műfogsort kell viselnie? Semmi oka rá! Nem akar bajlódni, műfogsor rögzítőt használni? Nem is kell! A fogorvosi technikának köszönhetően olyan műfogsorokat lehet készíteni, amik teljesen élethűek és viselésük is kényelmes. A rögzített fogsoraink segítségével újra önfeledten mosolyoghat, minden kellemetlenség nélkül! 

Az implantációs fogpótlások megoldást jelentenek a szóló foghiányra, hosszú sorközi vagy sorvégi hiányoknál, illetve akár a teljes fogtalanság esetén is. Az implantátum csontos rögzülése statisztikai adatok alapján 95–97%-os sikerességgel történik meg, azonban van néhány tényező, amely csökkenti ezt az arányt, ilyen a dohányzás vagy a rossz szájhigiénia. Bizonyos betegségek esetén például cukorbetegség vagy súlyos szív-érrendszeri betegségek esetén is megfontolandó a kezelés. Ilyen esetkben nyújthat megoldást a kivehető fogsor, amiről itt olvashat bővebben.

Hogyan zajlik a rögzített műfogsor készítése?

  1. Minden kezelésünket, így a műfogsor készítését is teljeskörű konzultáció és vizsgálat előzi meg. Ezek után részletes, mindenre kiterjedő kezelési tervet kap, amely a kezelés összes költségét tartalmazza.
  2. Beültetjük az implantátumokat, fogászati központunkban az összes beültetett implantátumra élethosszig tartó garanciát vállalunk. A beültetés nem terheli meg a szervezetét, nem számít nagy beavatkozásnak, mindösszesen 20 percet vesz igénybe implantátumonként. Anyagát tekintve az allergia is kizárható és nincsen korhatára, teljesen fájdalommentes, melyre szintén garanciát vállalunk.  
  3. Ha az implantátumok összecsontosodtak – ez 3-6 hónapot vesz igénybe – elkészítjük új fogsorát, amely teljesen élethű lesz, úgy rögzül az ínyére, mintha csak bepattintaná.

Miért hasznos a műfogsor?

  • Kényelmes, viselése nem okoz kellemetlenséget.
  • Antiallergén, orvosi anyagból készül, nincs allergiás reakció.
  • Visszaállítja a rágási funkcióit, nem kell többet pépes ételt ennie.
  • Nagy keménységű, vagyis stabil, nem törik.
  • Visszaadja az arc harmóniáját, mosolya újra természetes, önfeledt lesz.

Tudta?

Az implantációs fogpótlás hosszútávú sikerességének legfontosabb kulcsa a megfelelő szájhigiénia és a rendszeres ellenőrzés.

Bármilyen kérdés esetén keressen minket bizalommal!