Fogsorok

Gondot okoz az önfeledt, magabiztos mosoly? Elvesztette fogait, és ez kényelmetlen? Nem kell rosszul éreznie magát, fogászati központunkban számos lehetőség közül választhat, mely segít visszaadni a magabiztos, sugárzó mosolyt!

Azt mindenki tudja, hogy a fogaknak leginkább funkcionális szerepük van, de természetesen nem elhanyagolható az esztétikai szempont sem. Manapság már a fogsorok alig észrevehetőek, kényelmesek, természetesek, viselésüket is egyszerűen meg lehet szokni.

Miért hasznos a műfogsor?

  • Kényelmes, viselése nem okoz kellemetlenséget.
  • Antiallergén, orvosi anyagból készül, nincs allergiás reakció.
  • Visszaállítja a rágási funkcióit, nem kell többet pépes ételt ennie.
  • Nagy keménységű, vagyis stabil, nem törik.
  • Visszaadja az arc harmóniáját, mosolya újra természetes, önfeledt lesz.

Miből készülnek a fogsorok?

A műfogsor személyre szabottan készül, fogtechnikai laboratóriumban levett nyomat alapján, alapja hússzínű műanyag. A belső fogsor befedi a szájpadlást, az alsó fogsor patkó alakú. Fogászati központunkban a fogsor vázába aranyháló erősítést teszünk, a jobb stabilitás érdekében. A fogak általában akrilból készülnek, összhangban vannak a fogak színével és formájával, ami főleg a részleges fogsorok esetében fontos.

Tudta?

Fogpótlásainkra több éves, implantátumainkra pedig élethosszig tartó garanciát vállalunk! Kivehető fogsorokról itt olvashat, rögzített fogsorainkról pedig itt. 

Keressen minket bizalommal!

Tartós megoldást keres? Mi élethosszig tartó garanciát vállalunk! Foglaljon időpontot most!