Foghúzás

Ha valamilyen oknál fogva nem lehet hagyományos eljárással kihúzni a fogát, akkor teljesen fájdalommentes szájsebészeti eljárással távolítjuk el azt.

De miért érdemes egy sima foghúzás esetén is szájsebészhez fordulni?

Mert, egy szájsebész mindig komplexen gondolkodik, egy váratlan helyzetben szaktudása miatt azonnal tud reagálni és megoldást találni a felmerülő problémára. Sokszor előfordul ugyanis, hogy egy sima foghúzásnak induló beavatkozás, előre nem látható okok miatt közel sem lesz az.

Mit nyújtunk Önnek szájsebészeti ellátásunknál?

  • Teljeskörű konzultációt: előre megbeszéljük milyen kezelésre van szüksége, mi várható a kezelés alatt, illetve mit fog érezni, tapasztalni a gyógyulási folyamat során.
  • Ha indokolt a beavatkozás után jégtasakkal és gyógyszerrel engedjük haza.
  • Összeírjuk és átbeszéljük a kezelés utáni teendőket. Például: mit ehet/ihat, mit csinálhat/mit nem, hogy szedjen gyógyszereket stb.
  • A kezelés utáni nap mindig érdeklődünk hogyléte felől. Munkatársunk telefonon fogja Ön keresni, ugyanis fontos számunkra, hogy tudjuk, minden rendben van Önnel!
  • A kezelés után nálunk díjmentes kontrollvizsgálat/varratszedés várja. Kezelési díja mindent magába foglal, plusz költségekkel nem kell számolnia.

Jelentkezzen konzultációra minél előbb, hogy fogát a legjobb kezekben tudhassa!

Óvja meg Ön is fogai egészségét, forduljon hozzánk bizalommal!