Diagnosztikai vizsgálatok

Tudta,

hogy a vérző íny, a rossz lehelet, a fogak között megjelenő fogrések, duzzadt, érzékeny fogak mind-mind jeleznek valami problémát? Hogyha nem kezeli, hosszútávon fogászati problémáit egyéb komoly megbetegedést tudnak okozni? Korszerű, modern diagnosztikai eszközeink és különböző diagnosztikai csomagjaink segítenek felfedezni őket.

EIP- és SPEAR csomagunk, diagnosztikai eszközeink, mint a digitális panoráma röntgen és vezeték nélküli orál kamera mind részletes, teljeskörű, kiterjedt vizsgálatot tesznek lehetővé. Nem csak az általános problémák esetén nyújtanak segítséget, hanem az olyan komoly betegségek esetén is, melyek kivizsgálása nagyon fontos a gyógyulási folyamat és idő szempontjából. Nem csak állapotfelmérés, hanem egy komplett diagnosztikai vizsgálat, részletes, szakmai javaslattal.

A vizsgálatokat követően teljeskörű szakmai javaslatot teszünk, mely tartalmazza a felmérés eredményét, az esetlegesen felmerülő problémák kezelési tervét és annak várható költségeit. Nemcsak vizsgálunk, hanem megoldással is szolgálunk! 

Ismerje meg diagnosztikai csomagjainkat és eszközeinket részletesebben:

Tudta?

Hozzánk akut probléma esetén is fordulhat! Ilyenkor egy gyors diagnosztika után megkapja az azonnali ellátást a fájdalma megszüntetésére. Fogászati központunkban csak olyan hatóanyagokkal dolgozunk, kezeléseket végzünk, amivel magunk is elégedettek lennénk.

Jelentkezen be hozzánk még ma időpontfoglalási űrlapunk segítségével!

Valamelyik diagnosztikai csomagunk megolást jelenthet problémájára? Forduljon hozzánk!