Időpontfoglalás ›
Rólunk Munkatársak Kezelések Esetbemutatások Garancia VIP Árak Árlista Akciók Egészségpénztárak Szép Kártyák Részletfizetés Cégeknek Kapcsolat Időpontfoglalás
telefon vip

Hyaluronsav ránctalanító kezelés

Konzultáció

Lézeres kezelések

Ultrahangos fogkő eltávolítás

Homokfúvásos polírozás

Gyökérkezelés

Inlay, onlay (fogtechnikai betét)

Porcelán héj

Fogászati allergiavizsgálat

Fül-orr-gégészet

Fogszabályozás

Kismama fogászat

Gyermek fogászat

Fogcsikorgatás ellen

Altatásos fogászat

Szájhigiéniés tanácsadás

Szájhigiéniés tanácsadás

Tudta, hogy a szájhigiéniában tudatosnak lenni legalább olyan fontos, mint egy jó pénzügyi befektetés? Csat itt a fogaink jövőjébe fektetünk be azzal, hogy megtanuljuk, hogyan is ápoljuk őket helyesen. A rossz szájhigiénia nem csak attól lehet, hogy valaki nem ápolja a fogsorát, hanem attól is, hogy rossz technikával tisztítja azt. Ennek pedig számos következménye lehet: fogszuvasodás, vérző fogíny, rossz lehelet és egyéb problémák. Elmenni tehát egy szájhigiéniai tanácsadásra nem ciki, hanem tudatos lépés! Tudatos lépés afelé, hogy ne csak a fogápolási eszközöket ismerjük meg, hanem a helyes szájápolási technikákat is.

Mi történik egy személyes szájhigiéniai tanácsadás során?

1. Első lépésben felmérjük állapotát. Fog- és ínyvizsgálatot végzünk. Átbeszéljük eddig hogyan ápolta fogait.
2. A felmérés után megmutatjuk, hogy milyen szájápolási eszközök vannak, megnézzük Önnek mely eszközökre, eszköztípusokra lesz szüksége. Vagyis személyre szabottan javaslunk fogkefét, fogköztisztítót, és egyéb szájhigiéniai eszközöket.


3. Mindezek után gyakorlatban is megmutatjuk, hogyan kell használni ezeket az eszközöket.
4. Ha szükséges megbeszélt időpontban visszahívjuk díjmentes kontrollvizsgálatra.
 
Tudta?

A plakkfestés egy egyszerű módszer, amellyel otthonában is ellenőrizheti, hogy szüksége van-e szájhigiénai tanácsadásra. A plakkfestő tablettát vagy folyadékot bármelyik patikában megvásárolhatja. Ha kifejezetten szájápolási üzletben szeretné, akkor a Szájpatikát javasoljuk.

A plakkfestéket fogmosás után kell felvinnie fogaira. Az anyag megfesti az elszíneződéseket, így rögtön láthatóvá válik, hogy hol van még szüksége fogai alaposabb tisztítására.
 
Az otthoni professzionális fog- és szájápolás segít megőrizni fogai épségét, az egészséges és magabiztos mosolyt! Ha tanácstalan, vagy nem biztos abban, hogy helyesen ápolja fogait, jelentkezzen szájhigiéniai tanácsadásadásunkra, hiszen mi azért vagyunk, hogy segítsük megőrizni fogai eredeti állapotát! Tudjuk, hogy a saját fogainál nincs jobb, ezért számunkra a megelőzés a legfontosabb! 
Időpontfoglalás ›

Időpontfoglalás

Kérjük, hogy válasszon egy Önnek alkalmas időpontot, és munkatársunk felhívja egyeztetésre. Ide írhatja, hogy milyen kezelést szeretne igénybe venni és egyéb megjegyzéseit is.

Ha már tudja, hogy melyik fogorvosunkhoz szeretne időpontot foglalni, akkor itt választhat orvost:

Dátum:

Kapcsolatfelvétel módja:

Andrássy Dental

1061 Budapest, Andrássy út 46.

+36 70 433 1433

href="mailto:uh!pont!latnedyssardna!kukac!ofni">uh!pont!latnedyssardna!kukac!ofni

Nyitvatartás: Hétfő-Péntek 08:00-20:00

Recepciósaink: