Időpontfoglalás ›
Rólunk Munkatársak Kezelések Esetbemutatások Garancia VIP Árak Árlista Akciók Egészségpénztárak Szép Kártyák Részletfizetés Cégeknek Kapcsolat Időpontfoglalás
telefon vip

Hyaluronsav ránctalanító kezelés

Konzultáció

Lézeres kezelések

Ultrahangos fogkő eltávolítás

Homokfúvásos polírozás

Gyökérkezelés

Inlay, onlay (fogtechnikai betét)

Porcelán héj

Fogászati allergiavizsgálat

Fül-orr-gégészet

Fogszabályozás

Kismama fogászat

Gyermek fogászat

Fogcsikorgatás ellen

Altatásos fogászat

Szájhigiéniés tanácsadás

Bölcsességfog eltávolítás

Talán mindenki számára ez az egyik legismertebb probléma. Ha egészségesek és megfelelően igazodnak, értékes részei a szájnak, ám a legtöbb esetben sajnos elhanyagoltak, rendellenes nőnek, időről-időre számos kellemetlen tünetet okoznak.

Amennyiben az eltávolítása szükséges, akkor sincs ok az aggodalomra, megfelelő kezek segítségével fájdalommentesen orvosoljuk a problémát. Számos bölcsességfog eltávolítást végeztünk fogászati központunkban az egyszerű esetektől, a bonyolultakig. Érdemes megnézni a következő röntgen felételt:


Ezen a fotón jól látszik, hogy a bölcsességfog teljesen rosszul helyezkedik el a szájban, nyomva az egész fogazatot. Szájsebészünk teljesen fájdalommentesen, helyi érzéstelenítésben távolította el, ezáltal elérve panaszmentességet.


Ha fájó bölcsességfoga van, vagy csak előrelátó és megnézetetté nincs-e vele baj, keresse fel fogászati központunkat! A fájdalommentességre 100%-ék garanciát vállalunk! 
Időpontfoglalás ›

Időpontfoglalás

Kérjük, hogy válasszon egy Önnek alkalmas időpontot, és munkatársunk felhívja egyeztetésre. Ide írhatja, hogy milyen kezelést szeretne igénybe venni és egyéb megjegyzéseit is.

Ha már tudja, hogy melyik fogorvosunkhoz szeretne időpontot foglalni, akkor itt választhat orvost:

Dátum:

Kapcsolatfelvétel módja:

Andrássy Dental

1061 Budapest, Andrássy út 46.

+36 70 433 1433

href="mailto:uh!pont!latnedyssardna!kukac!ofni">uh!pont!latnedyssardna!kukac!ofni

Nyitvatartás: Hétfő-Péntek 08:00-20:00

Recepciósaink: