Időpontfoglalás ›
Rólunk Munkatársak Kezelések Esetbemutatások Garancia VIP Árak Árlista Akciók Egészségpénztárak Szép Kártyák Részletfizetés Cégeknek Kapcsolat Időpontfoglalás
telefon vip

Hyaluronsav ránctalanító kezelés

Konzultáció

Lézeres kezelések

Ultrahangos fogkő eltávolítás

Homokfúvásos polírozás

Gyökérkezelés

Inlay, onlay (fogtechnikai betét)

Porcelán héj

Fogászati allergiavizsgálat

Fül-orr-gégészet

Fogszabályozás

Kismama fogászat

Gyermek fogászat

Fogcsikorgatás ellen

Altatásos fogászat

Szájhigiéniés tanácsadás

Rögzített fogsor

Elkeseredett mert műfogsort kell viselnie? Semmi oka rá!  Nem akar bajlódni, műfogsor rögzítőt használni? Nem is kell!  A fogorvosi technikának köszönhetően olyan műfogsorokat lehet készíteni, amik teljesen élethűek és viselésük is kényelmes. A rögzített fogsoraink segítségével újra önfeledten mosolyoghat, minden kellemetlenség nélkül! 


Hogyan zajlik a rögzített műfogsor készítése?

1. Minden kezelésünket, így a műfogsor készítését is teljeskörű konzultáció és vizsgálat előzi meg. Ezek után részletes, mindenre kiterjedő kezelési tervet kap, amely a kezelés összes költségét tartalmazza. 
2.  Beültetjük az implantátumokat, fogászati központunkban az összes beültetett implantátumra élethosszig tartó garanciát vállalunk. A beültetés nem terheli meg a szervezetét, nem számít nagy beavatkozásnak, mindösszesen 20 percet vesz igénybe implantátumonként. Anyagát tekintve az allergia is kizárható és nincsen korhatára, teljesen fájdalommentes, melyre szintén garanciát vállalunk.  
3. Ha az implantátumok összecsontosodtak - ez 3-6 hónapot vesz igénybe - elkészítjük új fogsorát, amely teljesen élethű lesz, úgy rögzül az ínyére, mintha csak bepattintaná. 

Tudta? 

Az implantációs fogpótlás hosszútávú sikerességének legfontosabb kulcsa a megfelelő szájhigiénia és a rendszeres ellenőrzés. 

Bármilyen kérdés esetén keressen minket bizalommal!

Időpontfoglalás ›

Időpontfoglalás

Kérjük, hogy válasszon egy Önnek alkalmas időpontot, és munkatársunk felhívja egyeztetésre. Ide írhatja, hogy milyen kezelést szeretne igénybe venni és egyéb megjegyzéseit is.

Ha már tudja, hogy melyik fogorvosunkhoz szeretne időpontot foglalni, akkor itt választhat orvost:

Dátum:

Kapcsolatfelvétel módja:

Andrássy Dental

1061 Budapest, Andrássy út 46.

+36 70 433 1433

href="mailto:uh!pont!latnedyssardna!kukac!ofni">uh!pont!latnedyssardna!kukac!ofni

Nyitvatartás: Hétfő-Péntek 08:00-20:00

Recepciósaink: