Időpontfoglalás ›
Rólunk Munkatársak Kezelések Esetbemutatások Garancia VIP Árak Árlista Akciók Egészségpénztárak Szép Kártyák Részletfizetés Cégeknek Kapcsolat Időpontfoglalás
telefon vip

Hyaluronsav ránctalanító kezelés

Konzultáció

Lézeres kezelések

Ultrahangos fogkő eltávolítás

Homokfúvásos polírozás

Gyökérkezelés

Inlay, onlay (fogtechnikai betét)

Porcelán héj

Fogászati allergiavizsgálat

Fül-orr-gégészet

Fogszabályozás

Kismama fogászat

Gyermek fogászat

Fogcsikorgatás ellen

Altatásos fogászat

Szájhigiéniés tanácsadás

Digitális panoráma röntgen

A fogászati kezelések technikai háttere nagyon fontos a pontos, mindenre kiterjedő diagnózis felállításában. De nem csak abban! A részletes vizsgálat például megkönnyíti és segíti az alapos kezelési terv felállítását is. Fogászati központunkban számos olyan minőségi berendezés áll rendelkezésünkre, amely segítségével hatékonyan és részletesen feltérképezhető a szájüregének állapota. Az egyik ilyen készülék a digitális panoráma röntgenünk, amely már 3D felvétel készítésére is alkalmas, ennek köszönhetően könnyen szemléltethető minden fogászati probléma.


De mi is az a digitális panoráma röntgen? Mire jó?

Készülékünkkel a legegyszerűbben és leggyorsabban tudjuk elkészíteni röntgen felvételét. A hagyományos röntgen készülékekkel szemben sugárzása elhanyagolhatóan alacsony. A gép azonnal érzékelhető képet ad az alsó- és felső állcsontjáról, fogai jelenlegi állapotáról, azokat a problémákat is felfedi, amik szabad szemmel nem láthatóak. 3D-s felvételi módunk pedig lehetővé teszi a részletesebb vizsgálatot, illetve azt, hogy szakorvosunk könnyebben tudja szemléltetni Ön számára fogászati vizsgálatának eredményeit.


 Hogyan zajlik a felvétel elkészítése?

1. A felvétel elkészítése a röntgen szobában zajlik. Kezeléskor minden ékszert le kell venni.
2. A felvétel elkészítése után azonnal, fogorvosával együtt tudja azt megnézni a kezelőkben lévő monitoron. Mivel az összes röntgenfelvétel nagyítható, forgatható, a kontraszt tetszőlegesen állítható, így a hagyományos, nyomtatott röntgenfelvételekhez képest sokkal gyorsabban, könnyebben és pontosabban tudjuk kiértékelni, és Önnel konzultálni a látottakról.
 
Tudta?

A röntgen típusok között az intraorális röntgent (kis fog röntgen) a gyökérkezelések során, vagy adott fogra vonatkozó még pontosabb diagnózis felállításánál szoktuk alkalmazni. Fogszakorvosunk ezzel tudja ellenőrizni fogának gyökércsúcsát, a gyökércsatornában esetlegesen kialakult gyulladás mértékét. Illetve a kezelést követően azt, hogy a megfelelő-e a gyökértömés.
 
Ha mindenre kiterjedő panoráma röntgenre lenne szüksége, vagy az olvasottak alapján kérdés merült fel Önben, keressen minket bizalommal!
Időpontfoglalás ›

Időpontfoglalás

Kérjük, hogy válasszon egy Önnek alkalmas időpontot, és munkatársunk felhívja egyeztetésre. Ide írhatja, hogy milyen kezelést szeretne igénybe venni és egyéb megjegyzéseit is.

Ha már tudja, hogy melyik fogorvosunkhoz szeretne időpontot foglalni, akkor itt választhat orvost:

Dátum:

Kapcsolatfelvétel módja:

Andrássy Dental

1061 Budapest, Andrássy út 46.

+36 70 433 1433

href="mailto:uh!pont!latnedyssardna!kukac!ofni">uh!pont!latnedyssardna!kukac!ofni

Nyitvatartás: Hétfő-Péntek 08:00-20:00

Recepciósaink: