Kedves Pácienseink! Fogászati központunk újranyitási tájékoztatóját itt olvashatják.

Kedves Pácienseink! Fogászati központunk újranyitási tájékoztatóját itt olvashatják.
Időpontfoglalás ›
+36 70 433 1433
Időpontot foglalok ›
Rólunk Munkatársak Kezelések Esetbemutatások Garancia VIP Árak Árlista Akciók Egészségpénztárak Szép Kártyák Részletfizetés Cégeknek Kapcsolat Időpontfoglalás
telefon vip

Fehér foltok eltüntetése – ICON® kezeléssel

Konzultáció

Rágóízületi (gnatológiai) konzultáció

Lézeres kezelések

Hyaluronsav ránctalanító kezelés

Ultrahangos fogkő eltávolítás

Homokfúvásos polírozás

Gyökérkezelés

Inlay, onlay (fogtechnikai betét)

Porcelán héj

Fogászati allergiavizsgálat

Fül-orr-gégészet

Fogszabályozás

Kismama fogászat

Gyermek fogászat

Fogcsikorgatás ellen

Altatásos fogászat

Szájhigiéniés tanácsadás

Hyaluronsav ránctalanító kezelés

Ha zavarják a szájkörnyéki ráncok, fiatalosabb, kisimultabb megjelenésre vágyik, viszont nem szeretne emiatt kés alá feküdni, akkor a 100%-ig természetes hyaluronsavas kezelésünk a tökéletes megoldás! 

Mi is a hyaluronsav kezelés?

Régebben a fent említett problémákra különböző plasztikai műtétek jelentették a megoldást. Ma már viszont létezik olyan hatékony és jóval kevésbé invazív módszer is, mely nem igényel műtéti beavatkozást, az eredmény gyors, hatékony és látványos.

Milyen ráncokra használhatjuk?

A hyaluronsavval végzett ráncfeltöltést azon ráncok kezelésre használjuk, amelyek a víztartalom, valamint a kötőszövetek rugalmasságának csökkenése miatt alakultak ki. Nincs mellékhatás, az eredmény pedig a technológiának köszönhetően bizonyítottan 12 hónapon keresztül is bizonyítja tartósságát (a felhasznált anyag molekulasűrűségétől függően).

Eredményes, természetes anyag, nem bénítja az izmokat!

A hyaluronsav egy olyan anyag mely az emberi szervezetben természetes módon is előfordul. Rengeteg kozmetikum tartalmazza ezt a vegyületet, mely nagy mennyiségű víz megkötésére képes, és ezáltal segíti a rugalmasságukból, víztartalmukból vesztett szövetek rehidratálását. A hyaluronsav önmagában viszont csak nagyon csekély mértékben képes a bőrfelszínről a mélyebb rétegekbe felszívódni és ezáltal áldásos tevékenységét kifejteni, erre a problémára jelent megoldást az általunk alkalmazott mikroinjekciós technika.

A klinikánkon alkalmazott francia készítmény nem állati eredetű, tiszta és lebomló hyaluronsavat tartalmaz, allergiatesztre sincsen szükség. Használatával a szájkörüli ráncok, redők hatékonyan kisimíthatók, eltüntethetők. A különböző mélységű ráncok kezelésére különböző molekulasúlyú készítményeket használunk, melyek lehetővé teszik, hogy az Ön bőrének egyéni igényeihez igazítva simuljanak ki a különböző ráncok.


Kinek ajánlott?

Nemtől függetlenül mindenkinek ajánlott, akinél a nasolabiális redő ráncai felületi kozmetikai kezelésekkel már nem kisimíthatóak. Például, ha az évek során, az esetleges fogelvesztések miatt csökkent az alsó arcmagasság, vagy az orrszárnyakat az ajakzugokkal összekötő terület beesetté vált, akkor a hyaluronsav kezelés kiválóan alkalmazható látványos, hatékony és tartós megoldást nyújthat. 

Milyen gyakran kell alkalmazni?

A kezelés hosszantartó, ismétlésre csak az anyag kiürülési ideje után lehet szükség. Az ismételt kezeléseket – a ráncok mélységétől és a hyaluronsav lebomlásának sebességétől függően - egy vagy másfél évente javasoljuk.
 
Az általunk használt anyag természetes, a szervezetben a nyirokkeringés által lebomló hyaluronsav vegyületet tartalmaz.

Ha természetes, gyors és hatékony ránctalanításra vágyik, keressen minket bizalommal!
Időpontfoglalás ›

Időpontfoglalás

Kérjük, hogy válasszon egy Önnek alkalmas időpontot, és munkatársunk felhívja egyeztetésre. Ide írhatja, hogy milyen kezelést szeretne igénybe venni és egyéb megjegyzéseit is.

Ha már tudja, hogy kihez szeretne időpontot foglalni:

Dátum:

Kapcsolatfelvétel módja:

Andrássy Dental

kismarker1061 Budapest, Andrássy út 46.

kismobil+36 70 433 1433

kismail href="mailto:uh!pont!latnedyssardna!kukac!ofni">uh!pont!latnedyssardna!kukac!ofni

kisoraNyitvatartás: Hétfő-Péntek 08:00-20:00

Recepciósaink: