Kedves Pácienseink! COVID tájékoztatónkat itt tudják elolvasni.

 

Kedves Pácienseink! COVID tájékoztatónkat itt tudják elolvasni.
Időpontfoglalás ›
+36 70 433 1433
Időpontot foglalok ›
Rólunk Munkatársak Kezelések Esetbemutatások Garancia VIP Árak Árlista Akciók Egészségpénztárak Szép Kártyák Részletfizetés Cégeknek Kapcsolat Időpontfoglalás
telefon vip

Horváth Bernadett Dentálhigiénikus, Fogászati asszisztens

Horváth
Szakmai háttér:
2015 óta az Andrássy Dental csapatának tagja. Először mint recepciós munkatárs, majd a 2017-es továbbképzése után, mint fogászati asszisztens, 2019 áprilisától pedig már dentálhigiénikusként is erősíti csapatunkat.
Beszélt nyelvek:
huen
Bemutatkozás:
2015-ben kezdtem el az Andrássy Dental Fogászaton dolgozni, mint recepciós munkatárs. Munkám mellett mindig nagy érdeklődéssel figyeltem asszisztens kollégáim sürgését-forgását. Egyre inkább érdekelt az a varázslatos világ, ami a zárt ajtók mögött zajlik. A recepciós pult mögött ülve szemtanúja lehettem sok-sok páciensünk átalakulásának. Szerettem volna szervesen a részévé válni ezeknek a folyamatoknak, így beiratkoztam a Pannon Kincstár Humán Szakképző Központ fogászati asszisztens és dentálhigiénikusi képzésére, melyet kiváló eredménnyel végeztem el. Nagy öröm számomra, hogy egy segítő szakmában dolgozhatom.
Ahogy páciensei látják:
Mindig mosolygós, visszafogott, a szakmájának maximálisan elkötelezett. Személye nem csak nyugtatólag hat a páciensekre, hanem mindig mosolyt csal az arcukra. Fontos számára, hogy segíthessen.

Beszélt nyelvek:
huen

Időpontfoglalás

Kérjük, hogy válasszon egy Önnek alkalmas időpontot, és munkatársunk felhívja egyeztetésre. Ide írhatja, hogy milyen kezelést szeretne igénybe venni és egyéb megjegyzéseit is.

Dátum:

Kapcsolatfelvétel módja:

Andrássy Dental

kismarker1061 Budapest, Andrássy út 46.

kismobil+36 70 433 1433

kismail href="mailto:uh!pont!latnedyssardna!kukac!ofni">uh!pont!latnedyssardna!kukac!ofni

kisoraNyitvatartás: Hétfő-Péntek 08:00-20:00

Recepciósaink: