Horváth Bernadett

Szakmai háttér

2015 óta az Andrássy Dental csapatának tagja. Először mint recepciós munkatárs, majd a 2017-es továbbképzése után, mint fogászati asszisztens, 2019 áprilisától pedig már dentálhigiénikusként is erősíti csapatunkat.

Bemutatkozás

2015-ben kezdtem el az Andrássy Dental Fogászaton dolgozni, mint recepciós munkatárs. Munkám mellett mindig nagy érdeklődéssel figyeltem asszisztens kollégáim sürgését-forgását. Egyre inkább érdekelt az a varázslatos világ, ami a zárt ajtók mögött zajlik. A recepciós pult mögött ülve szemtanúja lehettem sok-sok páciensünk átalakulásának. Szerettem volna szervesen a részévé válni ezeknek a folyamatoknak, így beiratkoztam a Pannon Kincstár Humán Szakképző Központ fogászati asszisztens és dentálhigiénikusi képzésére, melyet kiváló eredménnyel végeztem el. Nagy öröm számomra, hogy egy segítő szakmában dolgozhatom.

Beszélt nyelvek

 HU  EN 

Andrássy Dental rendelő

Ahogy páciensei látják asszisztensünket:

Mindig mosolygós, visszafogott, a szakmájának maximálisan elkötelezett. Személye nem csak nyugtatólag hat a páciensekre, hanem mindig mosolyt csal az arcukra. Fontos számára, hogy segíthessen.

Óvja meg Ön is fogai egészségét, forduljon hozzánk bizalommal!