Kedves Pácienseink! COVID tájékoztatónkat itt tudják elolvasni.

 

Kedves Pácienseink! COVID tájékoztatónkat itt tudják elolvasni.
Időpontfoglalás ›
+36 70 433 1433
Időpontot foglalok ›
Rólunk Munkatársak Kezelések Esetbemutatások Garancia VIP Árak Árlista Akciók Egészségpénztárak Szép Kártyák Részletfizetés Cégeknek Kapcsolat Időpontfoglalás
telefon vip

Holló Zsuzsa Dentálhigiénikus, Fogászati asszisztens

Szakmai háttér:
1988 óta dolgozik fogászati asszisztensként, 2003-ban szerezett dentálhigiénikusi végzettséget a Bókay János Szakközépiskolában, 2011-ben pedig egészségügyi menedzser diplomát. Ezalatt az idő alatt, és azóta is nagyon sok tapasztalatot szerezett a munkájában.
Beszélt nyelvek:
huen
Bemutatkozás:
A páciensekkel való kommunikációt tenném az első helyre, ami nélkülözhetetlen részét képezi a munkámnak. Sokoldalú képzéseken vettem részt, hogy jártasságot szerezzek az önálló munkavégzéshez és a lézeres műtétek asszisztálásához. Fontos számomra, hogy rendszeresen fejlesszem tudásom, tovább képezzem magam a lehető legtöbb munkaterületen, hogy munkám során kamatozni tudjam, bármilyen helyzetben megálljam a helyem. Gyermekkorom óta egészségügyben szerettem volna dolgozni és boldog vagyok, hogy a hobbim a munkám is. Nagyon szeretek a páciensekkel foglalkozni, felvilágosítani, tanítani, tanácsot adni nekik a szájápolás területén. Nekem a legnagyobb elismerés a boldog mosoly az arcukon a kezelések végén.
Ahogy páciensei látják:
A nyugodt személyiségével és biztató szavaival mindig célba talál a legstresszesebb helyzetben is. Mindig megfelelő tanácsokkal látja el pácienseit, hiszen szívügyének tekinti, hogy elégedett mosollyal az arcukon távozzanak.

Időpontfoglalás

Kérjük, hogy válasszon egy Önnek alkalmas időpontot, és munkatársunk felhívja egyeztetésre. Ide írhatja, hogy milyen kezelést szeretne igénybe venni és egyéb megjegyzéseit is.

Dátum:

Kapcsolatfelvétel módja:

Andrássy Dental

kismarker1061 Budapest, Andrássy út 46.

kismobil+36 70 433 1433

kismail href="mailto:uh!pont!latnedyssardna!kukac!ofni">uh!pont!latnedyssardna!kukac!ofni

kisoraNyitvatartás: Hétfő-Péntek 08:00-20:00

Recepciósaink: