Holló Zsuzsa

Szakmai háttér

1988 óta dolgozik fogászati asszisztensként, 2003-ban szerezett dentálhigiénikusi végzettséget a Bókay János Szakközépiskolában, 2011-ben pedig egészségügyi menedzser diplomát. Ezalatt az idő alatt, és azóta is nagyon sok tapasztalatot szerezett a munkájában.

Bemutatkozás

A páciensekkel való kommunikációt tenném az első helyre, ami nélkülözhetetlen részét képezi a munkámnak. Sokoldalú képzéseken vettem részt, hogy jártasságot szerezzek az önálló munkavégzéshez és a lézeres műtétek asszisztálásához.
Fontos számomra, hogy rendszeresen fejlesszem tudásom, tovább képezzem magam a lehető legtöbb munkaterületen, hogy munkám során kamatozni tudjam, bármilyen helyzetben megálljam a helyem.
Gyermekkorom óta egészségügyben szerettem volna dolgozni és boldog vagyok, hogy a hobbim a munkám is. Nagyon szeretek a páciensekkel foglalkozni, felvilágosítani, tanítani, tanácsot adni nekik a szájápolás területén. Nekem a legnagyobb elismerés a boldog mosoly az arcukon a kezelések végén.

Beszélt nyelvek

 HU  EN 

Andrássy Dental rendelő

Ahogy páciensei látják asszisztensünket:

A nyugodt személyiségével és biztató szavaival mindig célba talál a legstresszesebb helyzetben is. Mindig megfelelő tanácsokkal látja el pácienseit, hiszen szívügyének tekinti, hogy elégedett mosollyal az arcukon távozzanak.

Óvja meg Ön is fogai egészségét, forduljon hozzánk bizalommal!