Kedves Pácienseink! Fogászati központunk újranyitási tájékoztatóját itt olvashatják.

Kedves Pácienseink! Fogászati központunk újranyitási tájékoztatóját itt olvashatják.
Időpontfoglalás ›
+36 70 433 1433
Időpontot foglalok ›
Rólunk Munkatársak Kezelések Esetbemutatások Garancia VIP Árak Árlista Akciók Egészségpénztárak Szép Kártyák Részletfizetés Cégeknek Kapcsolat Időpontfoglalás
telefon vip

Fehér foltok eltüntetése – ICON® kezeléssel

Konzultáció

Rágóízületi (gnatológiai) konzultáció

Lézeres kezelések

Hyaluronsav ránctalanító kezelés

Ultrahangos fogkő eltávolítás

Homokfúvásos polírozás

Gyökérkezelés

Inlay, onlay (fogtechnikai betét)

Porcelán héj

Fogászati allergiavizsgálat

Fül-orr-gégészet

Fogszabályozás

Kismama fogászat

Gyermek fogászat

Fogcsikorgatás ellen

Altatásos fogászat

Szájhigiéniés tanácsadás

Gyermek fogászat

Tudta, hogyha gyermekkorban a fogorvos pozitív élmény, akkor felnőttkorban sem alakul ki félelem? Hogy fontos a rendszeres szűrés már egész kicsi korban, mert egy szuvas tejfog gondot okozhat a maradónak? Fogászati központunkban gyerekbarát fogorvos várja a legkisebbeket, akikkel fő célunk barátságot kötni, hogy bármilyen probléma esetén tudjunk nekik segíteni.

Mikor érdemes először fogorvoshoz vinni a gyermekünket?

Az első látogatást nem akkor kell megejteni, mikor baj van. Hiszen gondoljon bele, ha gyermeke fájdalommal érkezik, akkor a fogorvossal való első találkozást negatív élményként éli meg, ami kihathat majd a későbbi kezeléseire. Érdemes minél előbb, 3 év betöltése után elvinni gyermekét egy állatalános állapotfelmérésre. Ennek fő célja elsőkörben az, hogy gyermeke megismerje rendelőnket, fogszakorvosunkat, elkezdődjön egy bizalmi kapcsolat kialakítása, megszokja a környezetet, az új szituációt, ne féljen. Így probléma esetén nyugodt állapotban, bízva az orvosban térhet vissza.


Mi történik az első találkozáskor?

Gyermeke megismerkedik a rendelőnkkel, az orvossal. Játékosan megmutatjuk neki a rendelőben található eszközöket, a fogmosás helyes technikáját, valamit egy egyszeri állapotfelméréssel megnézzük, hogy milyen állapotban vannak a fogai.

Miért fontos a tejfogakra is vigyázni?

Sokan úgy gondolják, hogy a tejfogak egyes problémái nem olyan fontosak, ugyanis nem a végleges fogról van szó. Ez nagyon rossz, hiszen gondoljunk csak bele: ha a maradó fog egy szuvas, baktériumos környezetbe bújik ki, akkor már alapból egy rossz állapotban lévő helyre kerül, ami nem tesz jót neki. A fogszuvasodás elég gyakori a kisgyermekkorban. A probléma különbözik a felnőttkori fogszuvasodástól, ugyanis a tejfogak szuvasodása sokkal gyorsabban alakul ki és zajlik le. A fogbelet hamarabb éri károsodás és gyorsabban is elhalhat, ezért érdemes a legrövidebb időn belül orvosolni a helyzetet.

Mik a leggyakoribb kezelések gyermekeknél?
Tudta?

Bár az általános iskolákban rendszeres kötelező fogászati szűrésen kell részt vennie a gyermekének, ám ez alól írásban kérhet felmentést, ha már van saját gyermekfogszakorvosa.

Ha úgy gondolja, szeretné ránk bízni gyermekének egészéges mosolyát, keressen minket bizalommal!
Időpontfoglalás ›

Időpontfoglalás

Kérjük, hogy válasszon egy Önnek alkalmas időpontot, és munkatársunk felhívja egyeztetésre. Ide írhatja, hogy milyen kezelést szeretne igénybe venni és egyéb megjegyzéseit is.

Ha már tudja, hogy kihez szeretne időpontot foglalni:

Dátum:

Kapcsolatfelvétel módja:

Andrássy Dental

kismarker1061 Budapest, Andrássy út 46.

kismobil+36 70 433 1433

kismail href="mailto:uh!pont!latnedyssardna!kukac!ofni">uh!pont!latnedyssardna!kukac!ofni

kisoraNyitvatartás: Hétfő-Péntek 08:00-20:00

Recepciósaink: