Rágóizületi (gnatológiai) konzultáció

Fáj vagy kattog az állkapcsa?

Reggel van, épp csak kinyitotta a szemét, de már érzi, hogy valami nincs rendben? Sajog az arca, fáj vagy kattog az állkapcsa, napközben nem az igazi a harapása? Fül-orr-gégészeti gondokkal küzd, egyensúlyzavara van? Megmagyarázhatatlan okból zúg vagy eldugul a füle, fáj a hasa, a nyaka, a válla és hiába jár vele vizsgálatról vizsgálatra, egyszerűen nem találnak semmit? Ezen panaszok mindegyikének hátterében állhat ÁLLKAPOCSIZÜLETI PROBLÉMA.

Nem játék!

Ma Magyarországon rendkívül magas az állkapocsizületi panaszos páciensek száma. Mivel a fájdalom könnyedén átsugározhat máshova, így diagnosztizálása sem egyszerű és számos más területen okozhat egyre súlyosbodó, kínzó kellemetlenséget.

Ha a fentiek közül bármelyik tünetet tapasztalta magán, érdemes részt vennie egy rágóizületi konzultáción!

Mi történik egy konzultáción? 

Először célzott kérdésekkel megismerjük az Ön panaszait, körbejárjuk, miket tapasztalt eddig, ez a folyamat az amamnézis. Ezután abszolút fájdalommentes módon, fizikailag vizsgáljuk a rágóizületet, rágóizmokat, nyakizmokat, mozgásokat. Legtöbb esetben már itt megszületik a diagnózis, de ha még marad nyitott kérdés további vizsgálatokkal, mint pl. röntgenfelvétel készítésével biztosra megyünk. Egy pontos diagnózis a nulladik lépés a gyógyulás felé!

Sokan nem is gondolnák, de állandó panaszaik hátterében, akár korábban gnatológiai (rágóizülettel foglalkozó tudományág) szempontok nélkül levezényelt fogszabályozás vagy régi fogpótlás is állhat. Mivel viszonylag új szaktudományról beszélünk, egyelőre kevesen tanulták és ismerik a megfelelő módszereket. A fogorvosok 95% tétlen és tévesen a fogakat kezdi el kezelni. Ne bízza magát és gondjait a véletlenre: az Andrássynál Dr Zsédely Anikó a terület szaktekintélye várja, foglaljon hozzá időpontot, akár MOST!

Miért választott minket eddig 28.000 elégedett páciens?

Teljes körű fogászati konzultációt végzünk, amely magába foglalja a intraorális és extraorális vizsgálatokat, amely segítségével megállapítható bármilyen szájüregi elváltozás.

Fogászati központunk felszereltsége komplett. Probléma esetén nem utaljuk be más orvoshoz, nálunk minden területről dolgoznak szakorvosok, az általános fogorvoson át, a dentálhigiénikuson keresztül, a szájsebészig. Így minden beavatkozást helyben végzünk el fogászati központunkban.

Teljes laboratóriumi háttérrel rendelkezünk, Önnek nem kell semmit intéznie, mi végezzük a teljes szövettani vizsgálatokat esetleges szájüregi elváltozások észlelése esetén.

Nálunk nincsenek rejtett költségek! Az első konzultáció alkalmával megkapja írásos kezelési tervét, mely minden költséget tartalmaz. Csak azt kell kifizetnie, amit előre megbeszéltünk, illetve hosszabbtávú kezelési folyamatban csak azt, amit éppen elvégzünk.

Óvja meg Ön is fogai egészségét, forduljon hozzánk bizalommal!