Kedves Pácienseink! COVID tájékoztatónkat itt tudják elolvasni.

 

Kedves Pácienseink! COVID tájékoztatónkat itt tudják elolvasni.
Időpontfoglalás ›
+36 70 433 1433
Időpontot foglalok ›
Rólunk Munkatársak Kezelések Esetbemutatások Garancia VIP Árak Árlista Akciók Egészségpénztárak Szép Kártyák Részletfizetés Cégeknek Kapcsolat Időpontfoglalás
telefon vip

Gáti Anett Dentálhigiénikus, Fogászati asszisztens

Szakmai háttér:
2013-ban végzett a szegedi Kossuth Zsuzsanna Egészségügyi Intézményben, mint fogaszati asszisztens. Mindenképpen szeretne tovább fejlődni így elhatározta, hogy elvégzi a dentálhigiénikusi képzést a budapesti Semmelweis Egyetemen.
Beszélt nyelvek:
huen
Bemutatkozás:
Gyakorlati képzésem során és a magánrendelői munkám során sok tapasztalatra tettem szert szájhigiénés oktatással és a megfelelő szájápolással kapcsolatosan is. Mivel orvosaink mellett is asszisztálok, így folyamatosan találkozok újabb és újabb esetekkel is, így tudásomat könnyen szinten tartom és fejlesztem. Szeretem mikor a pácienseim mosolyogva lépnek ki fogkőeltávolítás után a kezelőből.
Ahogy páciensei látják:
Bájossága lehengerlően hat a páciensekre. Szívből jövő mosolya és kedvessége mellett munkáját precízen és elszántan végzi. Személyiségével mosolyt csal a páciensek arcára.

Időpontfoglalás

Kérjük, hogy válasszon egy Önnek alkalmas időpontot, és munkatársunk felhívja egyeztetésre. Ide írhatja, hogy milyen kezelést szeretne igénybe venni és egyéb megjegyzéseit is.

Dátum:

Kapcsolatfelvétel módja:

Andrássy Dental

kismarker1061 Budapest, Andrássy út 46.

kismobil+36 70 433 1433

kismail href="mailto:uh!pont!latnedyssardna!kukac!ofni">uh!pont!latnedyssardna!kukac!ofni

kisoraNyitvatartás: Hétfő-Péntek 08:00-20:00

Recepciósaink: