Különleges ajándék! Ha 02.24 és 02.28 között jön szájsebészeti konzultációra vagy foghúzásra, ajándék 6.500 Ft értékű panoráma röntgent kap ajándékba!

Különleges ajándék! Ha 02.24 és 02.28 között jön szájsebészeti konzultációra vagy foghúzásra, ajándék 6.500 Ft értékű panoráma röntgent kap ajándékba!
Időpontfoglalás ›
+36 70 433 1433
Időpontot foglalok ›
Rólunk Munkatársak Kezelések Esetbemutatások Garancia VIP Árak Árlista Akciók Egészségpénztárak Szép Kártyák Részletfizetés Cégeknek Kapcsolat Időpontfoglalás
telefon vip

Gáti Anett Dentálhigiénikus, Fogászati asszisztens

Szakmai háttér:
2013-ban végzett a szegedi Kossuth Zsuzsanna Egészségügyi Intézményben, mint fogaszati asszisztens. Mindenképpen szeretne tovább fejlődni így elhatározta, hogy elvégzi a dentálhigiénikusi képzést a budapesti Semmelweis Egyetemen.
Beszélt nyelvek:
huen
Bemutatkozás:
Gyakorlati képzésem során és a magánrendelői munkám során sok tapasztalatra tettem szert szájhigiénés oktatással és a megfelelő szájápolással kapcsolatosan is. Mivel orvosaink mellett is asszisztálok, így folyamatosan találkozok újabb és újabb esetekkel is, így tudásomat könnyen szinten tartom és fejlesztem. Szeretem mikor a pácienseim mosolyogva lépnek ki fogkőeltávolítás után a kezelőből.
Ahogy páciensei látják:
Bájossága lehengerlően hat a páciensekre. Szívből jövő mosolya és kedvessége mellett munkáját precízen és elszántan végzi. Személyiségével mosolyt csal a páciensek arcára.

Időpontfoglalás

Kérjük, hogy válasszon egy Önnek alkalmas időpontot, és munkatársunk felhívja egyeztetésre. Ide írhatja, hogy milyen kezelést szeretne igénybe venni és egyéb megjegyzéseit is.

Dátum:

Kapcsolatfelvétel módja:

Andrássy Dental

kismarker1061 Budapest, Andrássy út 46.

kismobil+36 70 433 1433

kismail href="mailto:uh!pont!latnedyssardna!kukac!ofni">uh!pont!latnedyssardna!kukac!ofni

kisoraNyitvatartás: Hétfő-Péntek 08:00-20:00

Recepciósaink: