Kedves Pácienseink! COVID tájékoztatónkat itt tudják elolvasni.

 

Kedves Pácienseink! COVID tájékoztatónkat itt tudják elolvasni.
Időpontfoglalás ›
+36 70 433 1433
Időpontot foglalok ›
Rólunk Munkatársak Kezelések Esetbemutatások Garancia VIP Árak Árlista Akciók Egészségpénztárak Szép Kártyák Részletfizetés Cégeknek Kapcsolat Időpontfoglalás
telefon vip

Dr. Gábor Anita Parodontológus szakorvos

Szakmai háttér:
2009-ben diplomázott. A magánrendelői betegellátáson kívül részt vesz a Semmelweis Egyetem Parodontológiai Klinikáján a fogorvostan hallgató oktatásában is.
Beszélt nyelvek:
huen
Bemutatkozás:
A fogászaton belül speciális érdeklődési területem a parodontológia (fogágybetegségek kezelése, regeneratív sebészet, ínykorrekciós sebészet), valamint a fogágyat is kímélő, esztétikus fogpótlások és tömések készítése. Pácienseimmel igyekszem empatikus lenni, mivel fontosnak tartom a kölcsönös bizalom kiépítését, amely nemcsak a rendelői, de az otthoni megfelelő szájápolás egyik alapja. Munkámat a lehető legnagyobb odafigyeléssel és precizitással végzem.
Ahogy páciensei látják:
Nyugalom és elhivatottság jellemzik személyét. Pácienseit mindig teljes körű információkkal látja el, alapos, precíz. Kedves, de határozott fellépésének köszönhetően, minden kezelés könnyed és eredményes. Kifinomult és tapasztalt mozdulatai mindig tökéletes ellátást biztosítanak.

Időpontfoglalás

Kérjük, hogy válasszon egy Önnek alkalmas időpontot, és munkatársunk felhívja egyeztetésre. Ide írhatja, hogy milyen kezelést szeretne igénybe venni és egyéb megjegyzéseit is.

Dátum:

Kapcsolatfelvétel módja:

Andrássy Dental

kismarker1061 Budapest, Andrássy út 46.

kismobil+36 70 433 1433

kismail href="mailto:uh!pont!latnedyssardna!kukac!ofni">uh!pont!latnedyssardna!kukac!ofni

kisoraNyitvatartás: Hétfő-Péntek 08:00-20:00

Recepciósaink: