Főoldal | Pályázati kiírás | Szavazási szabályzat | Kapcsolat | Andrássy Dental
Pályázati kiírás

Fogmanó Díj 2019 – avagy mit jelent nektek az egészséges mosoly

Pályázók köre: budapesti, általános iskolák alsó tagozatos osztályai. Csak osztályok pályázhatnak, egyéni pályázatokat nem fogadunk el. Egy általános iskolából több osztály is pályázhat.

Pályázat célja: A pályázatot szervező Andrássy Dental Fogászati és Szájsebészti Központ kiemelkedő figyelmet szentel a prevencióra. Célja - budapesti fogászat révén -, hogy a budapesti általános iskolák számára, azokkal együttműködve felhívja a gyermekek és szüleik figyelmét a helyes szájhigiénia fontosságára. A Fogmanó Díj 2019 – avagy mit jelent nektek az egészséges mosoly pályázat célja, hogy a pályaművek elkészülése közben a gyermekek megismerjék a helyes fogápoláshoz szükséges eszközöket és megtanulják azok használatát. Célunk, hogy a tanáraik segítségével, csapatmunkában, edukációs jelleggel mutassuk meg nekik, hogy a helyes fogápolás már gyermekkorban is milyen fontos. Hiszen a helyes és alapos szájápolással fogaik jövőjébe fektetnek bele, megalapozva azt, hogy felnőtt korban se kelljen a fogorvostól tartaniuk. Csökkentve ezzel számos fiatal felnőtt illetve felnőtt korban kialakuló fogászati problémát.

Pályázat témája: Mit jelent nektek az egészséges mosoly? Milyen fogápolási eszközöket használtok, szerettek? Jelenítsétek meg rajzaitokon ti, mit tesztek azért, hogy fogaitok egészségesek maradjanak. Legyetek ötletesek, kreatívak. A rajzpályázatra nevezni lehet tetszőleges technikával (ceruza, zsírkréta stb…), lehet egy rajz vagy akár montázs, több kis jellegű rajzzal, vagy egy történettel. A rajz mérete: A4-es legyen.

A pályázat díja:
1. helyezett: A nyertes osztály és két fő kisérője egésznapos, interaktív osztálykiránduláson vehet részt a Törökbálinton található Kecskevilágban.  A kirándulás időpontja egyedi egyeztetés után kerül meghatározásra.
2. helyezett: A második helyezett osztály és két fő kisérője interaktív programon vehet részt a Miniversumban. Az interaktív program időpontja egyedi egyeztetés után kerül meghatározásra.
3. helyezett: A harmadik helyezett osztály értékes szájpatika.hu szájápolási csomagot nyer.

Pályázati feltételek: Budapesti iskolák, alsó tagozatos osztályainak jelentkezését várjuk. Egy osztály egy pályázatot adhat be, egy iskola minden alsó tagozatos osztálya pályázhat.

A részvétel feltétele az elkészített pályamű postai elküldése, zárt, A4-es méretű borítékban feladva a következő címre:
Andrássy Dental Fogászati és Szájsebészeti Központ
1061 Budapest, Andrássy út 46. 1/9a

A postai kézbesítésért felelősséget nem vállalunk. Ezért kérünk minden pályázót, hogy a pályaművek feladását időben, megfelelő feladási formában tegyék meg. A pályaműnek tartalmaznia kell az iskola nevét, az osztály nevét illetve egy rövid címet. Csak hiánytalan pályázatot tudunk elfogadni! Kérjük, erre figyeljenek!

A pályázók hozzájárulnak ahhoz, hogy pályaművük fotóját a pályázat szervezője a www.andrassydental.hu oldalon közzé tegye és szavazást írjon ki rá. Illetve ahhoz is, hogy más marketing tevékenyégre is felhasználhassa.

A pályázók (a pályázaton való részvétellel) hozzájárulnak ahhoz, hogy a pályázat szervezője a nyereményeket nyilvánosan adja át, továbbá publikálhassa a nyertes pályázók nevét és fotóját a tömegtájékoztatási médiákban és egyéb promóciós és reklám célokat szolgáló audio, fotó és videó anyagokban. Ennek megfelelően a nyertesek a pályázatban való részvételükkel hozzájárulnak nevük és képmásuk nyilvánosságra hozatalához, valamint ahhoz, hogy a róluk készült hang-, illetve videofelvételt, fényképeket a pályázat szervezője időbeli, térbeli, mód és mértékbeli korlátozás nélkül díjmentesen felhasználja a személyiségi jogok betartása mellett.  A pályázó a pályázaton való részvétellel kijelenti, hogy amennyiben utóbbi felvételeken a nyertes pályázó tanulói, alkalmazottai egyéb közreműködői is szerepelnek, úgy az ehhez szükséges hozzájárulással rendelkezik.

A pályázat értékelése:
1. A pályaművek beérkezési határideje: 2019.03.08.- 2019.03.29. között.
2. A beérkezett pályaműveket a szervező bedigitalizálja, majd feltölti a www.andrassydental.hu weboldalra, ahol szavazást indít.
Szavazás időtartama 2019.04.01.-2019.04.14. Ez idő alatt minden felhasználó egy szavazattal tudja támogatni a neki szimpatikus pályaművet. Minden felhasználó csak egyszer szavazhat, Facebook azonosítás után.
3. A három legtöbb szavazatott kapott pályamű közül a szervező állítja fel a végleges sorrendet, vagyis választja ki az 1. helyezettet, a 2. helyezettet és 3. helyezettet. A mérlegelés egyéni, figyelembe véve a pályázati kiírásban meghatározott feltételeket, és a pályázat célját. A kiválasztás végleges, utólagos jogorvoslatnak helye nincs.

A Zsűri tagjai:
Markgruber-Bánkuti Anikó, Ügyvezető
Dr. Botos Dániel, Esztétikai fogorvos, fogszabályozó szakorvos
Bámli Zoltán, Irodavezető
Németh-Kiss Diána, PR vezető

Eredményhirdetés: 2019.04.16. a pályázatot szervező honlapján, közösségi felületein. A nyerteseket a pályázat szervezője egyénileg is értesíti.

Mindenkinek sikeres pályázást kívánunk!

Időpontfoglalás

Kérjük, hogy válasszon egy Önnek alkalmas időpontot, és munkatársunk felhívja egyeztetésre. Ide írhatja, hogy milyen kezelést szeretne igénybe venni és egyéb megjegyzéseit is.

Dátum:

Kapcsolatfelvétel módja:

Andrássy Dental Fogászati és Szájsebészeti Központ

1061 Budapest, Andrássy út 46.

+36 70 261 7447

href="mailto:uh!pont!latnedyssardna!kukac!ofni">uh!pont!latnedyssardna!kukac!ofni