Főoldal | Pályaművek | Pályázati kiírás | Szavazási szabályzat | Kapcsolat | Andrássy Dental
Pályázati kiírás

Fogmanó Díj 2019 – avagy mit jelent nektek az egészséges mosoly

Pályázók köre: budapesti, általános iskolák alsó tagozatos osztályai. Csak osztályok pályázhatnak, egyéni pályázatokat nem fogadunk el. Egy általános iskolából több osztály is pályázhat.

Pályázat célja: A pályázatot szervező Andrássy Dental Fogászati és Szájsebészti Központ kiemelkedő figyelmet szentel a prevencióra. Célja - budapesti fogászat révén -, hogy a budapesti általános iskolák számára, azokkal együttműködve felhívja a gyermekek és szüleik figyelmét a helyes szájhigiénia fontosságára. A Fogmanó Díj 2019 – avagy mit jelent nektek az egészséges mosoly pályázat célja, hogy a pályaművek elkészülése közben a gyermekek megismerjék a helyes fogápoláshoz szükséges eszközöket és megtanulják azok használatát. Célunk, hogy a tanáraik segítségével, csapatmunkában, edukációs jelleggel mutassuk meg nekik, hogy a helyes fogápolás már gyermekkorban is milyen fontos. Hiszen a helyes és alapos szájápolással fogaik jövőjébe fektetnek bele, megalapozva azt, hogy felnőtt korban se kelljen a fogorvostól tartaniuk. Csökkentve ezzel számos fiatal felnőtt illetve felnőtt korban kialakuló fogászati problémát.

Pályázat témája: Mit jelent nektek az egészséges mosoly? Milyen fogápolási eszközöket használtok, szerettek? Jelenítsétek meg rajzaitokon ti, mit tesztek azért, hogy fogaitok egészségesek maradjanak. Legyetek ötletesek, kreatívak. A rajzpályázatra nevezni lehet tetszőleges technikával (ceruza, zsírkréta stb…), lehet egy rajz vagy akár montázs, több kis jellegű rajzzal, vagy egy történettel. A rajz mérete: A4-es legyen.

A pályázat díja:
1. helyezett: A nyertes osztály és két fő kisérője egésznapos, interaktív osztálykiránduláson vehet részt a Törökbálinton található Kecskevilágban.  A kirándulás időpontja egyedi egyeztetés után kerül meghatározásra.
2. helyezett: A második helyezett osztály és két fő kisérője interaktív programon vehet részt a Miniversumban. Az interaktív program időpontja egyedi egyeztetés után kerül meghatározásra.
3. helyezett: A harmadik helyezett osztály értékes szájpatika.hu szájápolási csomagot nyer.

Pályázati feltételek: Budapesti iskolák, alsó tagozatos osztályainak jelentkezését várjuk. Egy osztály egy pályázatot adhat be, egy iskola minden alsó tagozatos osztálya pályázhat.

A részvétel feltétele az elkészített pályamű postai elküldése, zárt, A4-es méretű borítékban feladva a következő címre:
Andrássy Dental Fogászati és Szájsebészeti Központ
1061 Budapest, Andrássy út 46. 1/9a

A postai kézbesítésért felelősséget nem vállalunk. Ezért kérünk minden pályázót, hogy a pályaművek feladását időben, megfelelő feladási formában tegyék meg. A pályaműnek tartalmaznia kell az iskola nevét, az osztály nevét illetve egy rövid címet. Csak hiánytalan pályázatot tudunk elfogadni! Kérjük, erre figyeljenek!

A pályázók hozzájárulnak ahhoz, hogy pályaművük fotóját a pályázat szervezője a www.andrassydental.hu oldalon közzé tegye és szavazást írjon ki rá. Illetve ahhoz is, hogy más marketing tevékenyégre is felhasználhassa.

A pályázók (a pályázaton való részvétellel) hozzájárulnak ahhoz, hogy a pályázat szervezője a nyereményeket nyilvánosan adja át, továbbá publikálhassa a nyertes pályázók nevét és fotóját a tömegtájékoztatási médiákban és egyéb promóciós és reklám célokat szolgáló audio, fotó és videó anyagokban. Ennek megfelelően a nyertesek a pályázatban való részvételükkel hozzájárulnak nevük és képmásuk nyilvánosságra hozatalához, valamint ahhoz, hogy a róluk készült hang-, illetve videofelvételt, fényképeket a pályázat szervezője időbeli, térbeli, mód és mértékbeli korlátozás nélkül díjmentesen felhasználja a személyiségi jogok betartása mellett.  A pályázó a pályázaton való részvétellel kijelenti, hogy amennyiben utóbbi felvételeken a nyertes pályázó tanulói, alkalmazottai egyéb közreműködői is szerepelnek, úgy az ehhez szükséges hozzájárulással rendelkezik.

A pályázat értékelése:
1. A pályaművek beérkezési határideje: 2019.03.08.- 2019.03.29. között.
2. A beérkezett pályaműveket a szervező bedigitalizálja, majd feltölti a www.andrassydental.hu weboldalra, ahol szavazást indít.
Szavazás időtartama 2019.04.04.-2019.04.17. Ez idő alatt minden felhasználó egy szavazattal tudja támogatni a neki szimpatikus pályaművet. Minden felhasználó csak egyszer szavazhat, Facebook azonosítás után.
3. A három legtöbb szavazatott kapott pályamű közül a szervező állítja fel a végleges sorrendet, vagyis választja ki az 1. helyezettet, a 2. helyezettet és 3. helyezettet. A mérlegelés egyéni, figyelembe véve a pályázati kiírásban meghatározott feltételeket, és a pályázat célját. A kiválasztás végleges, utólagos jogorvoslatnak helye nincs.

A Zsűri tagjai:
Markgruber-Bánkuti Anikó, Ügyvezető
Dr. Botos Dániel, Esztétikai fogorvos, fogszabályozó szakorvos
Bámli Zoltán, Irodavezető
Németh-Kiss Diána, PR vezető

Eredményhirdetés: 2019.04.23.-án kedden a pályázatot szervező honlapján, közösségi felületein. A nyerteseket a pályázat szervezője egyénileg is értesíti.

Mindenkinek sikeres pályázást kívánunk!

Andrássy Dental Fogászati és Szájsebészeti Központ

1061 Budapest, Andrássy út 46.

+36 70 261 7447

href="mailto:uh!pont!latnedyssardna!kukac!ofni">uh!pont!latnedyssardna!kukac!ofni