Főoldal | Pályázati kiírás | Szavazási szabályzat | Kapcsolat | Andrássy Dental

Rajzpályázat
Szeretnétek egy osztálykirándulást nyerni a Kecskevilágba? Vagy interaktív programon részt venni a Miniversumban? Vagy egy értékes Szájpatika.hu ajándékcsomaggal gazdagabb lenni? Mindezek mellett fontos számotokra a helyes fogápolás? Akkor nincs más dolgotok, mint fehér lapot és színes ceruzát ragadni, és lerajzolni, hogy mit jelent számotokra az egészséges mosoly!

Rajzpályáztunk célja, hogy minél több kisiskoláskorú gyermeknek és szüleinek, illetve tanáraiknak felhívjuk a figyelmét arra, hogy milyen fontos a helyes szájhigiénia, hiszen fogaink jövőjébe fektetünk bele azzal, hogyha odafigyelve, körültekintően ápoljuk őket. Ezért budapesti fogászat révén rajzpályázatot hirdetünk budapesti általános iskolák alsó tagozatos osztályai számára.

Hogyan zajlik a pályázat?

1.) Fogjatok össze, és rajzoljátok le, hogy milyen szerintetek a helyes fogápolás, milyen az egészséges mosoly. Legyetek ötletesek és kreatívak. Minden osztály egy pályaművel pályázhat.

2.) Küldjétek el nekünk 2019.03.08. – 2019.03.29. között postai úton a rajzotokat, A4-es borítékban, feltüntetve az iskolátok és osztályotok nevét, illetve a pályázatotok címét.

3.)  2019.04.01- 2019.04.14. között figyeljétek oldalunkat, mert pályaműveteket feltöltjük, mivel mások szavazhatnak majd rá.

4.) A három legtöbb szavazatot kapott pályamű közül az Andrássy Dental Fogászati és Szájsebészeti Központ zsűrije kiválasztja az első, második, és harmadik helyezettet.

Olvassátok el a részletes pályázati kiírást itt.

Rajzolásra fel!
Mindenkinek sok sikert kívánunk!

Andrássy Dental csapata

Időpontfoglalás

Kérjük, hogy válasszon egy Önnek alkalmas időpontot, és munkatársunk felhívja egyeztetésre. Ide írhatja, hogy milyen kezelést szeretne igénybe venni és egyéb megjegyzéseit is.

Dátum:

Kapcsolatfelvétel módja:

Andrássy Dental Fogászati és Szájsebészeti Központ

1061 Budapest, Andrássy út 46.

+36 70 261 7447

href="mailto:uh!pont!latnedyssardna!kukac!ofni">uh!pont!latnedyssardna!kukac!ofni