Kedves Pácienseink! Fogászati központunk újranyitási tájékoztatóját itt olvashatják.

Kedves Pácienseink! Fogászati központunk újranyitási tájékoztatóját itt olvashatják.
Időpontfoglalás ›
+36 70 433 1433
Időpontot foglalok ›
Rólunk Munkatársak Kezelések Esetbemutatások Garancia VIP Árak Árlista Akciók Egészségpénztárak Szép Kártyák Részletfizetés Cégeknek Kapcsolat Időpontfoglalás
telefon vip

Fehér foltok eltüntetése – ICON® kezeléssel

Konzultáció

Rágóízületi (gnatológiai) konzultáció

Lézeres kezelések

Hyaluronsav ránctalanító kezelés

Ultrahangos fogkő eltávolítás

Homokfúvásos polírozás

Gyökérkezelés

Inlay, onlay (fogtechnikai betét)

Porcelán héj

Fogászati allergiavizsgálat

Fül-orr-gégészet

Fogszabályozás

Kismama fogászat

Gyermek fogászat

Fogcsikorgatás ellen

Altatásos fogászat

Szájhigiéniés tanácsadás

Fehér foltok eltüntetése – ICON® kezeléssel

Nem is gondolnánk, de a fehér folt a fogakon gyakori és bosszantó jelenség. Sokszor egészen látványos az elhelyezkedésük, mosolygáskor zavaróak és a legnagyobb igyekezettel sem lehet őket eltüntetni otthoni módszerekkel. Ha Ön sem mer mosolyogni vagy már reflexből eltakarja mosolygás közben a száját, akkor az ÚJ kezelésünk a tökéletes megoldás az Ön számára!

Az ICON® nevű anyagunk használatával egy új és rendkívül korszerű eljárásnak köszönhetően ma már lehetőségünk van a zománcfoltok eltüntetésére fúrás nélkül, akár egyetlen kezelés alatt. Gyorsan, hatékonyan és legfőképpen fájdalommentesen.

Így újra magabiztosan, önfeledten tud majd mosolyogni!

undefined

Mitől válik fehér foltossá a fogzománc?

Sajnos nem ritka jelenség, hogy fehér foltok alakulnak ki a fogzománc felszínén.
A jelenség lehetséges okai között szerepelhet:
  • veleszületett eltérés,
  • trauma (a fogzománc sérülése ütődés vagy baleset következtében),
  • különböző gyógyszerek szedése illetve
  • fogszabályozó készülék eltávolítása után is gyakran felfedezhetők a fogak felszínén.
A jelenség oka elsősorban a zománc ásványi anyag szerkezetének megváltozása. Akár a zománc fejlődése során, akár a már áttört fog esetében valamilyen külső tényező hatására.

Az apró vagy éppen nagyobb fehér foltok nem csak esztétikailag rontják a fogak kinézetét, de hosszútávon akár el is szuvasodhatnak, hiszen a meggyengült fogzománc nem olyan ellenálló a külső hatásokkal szemben. Ezért is mindenképpen érdemes foglalkozni a fogzománc hibákkal.

undefined
Milyen megoldás létezik a fogakon lévő fehér foltok ellen?

A fogakon lévő fehér foltok eltüntetése sokáig csak fúrással vagy csiszolással (tömés, héj, korona készítésével) volt megoldható. Ezek azonban mind olyan ún. invazív beavatkozások, melyekhez a fogzománcot fúrni, vagy csiszolni kellett, és ezután volt csak lehetséges valamilyen más anyaggal kipótolni az elvesztett zománcmennyiséget.

Fogászati és Szájsebészeti Központunkban egy új eljárás segítségével hatékonyan és gyorsan – akár egyetlen kezeléssel – teljesen fájdalommentesen eltüntethetők a kialakult zománchibák. Akár egy fogról vagy többről is. Mindez fúrás, csiszolás, pótlás, vagy bármiféle drasztikus beavatkozás nélkül.

undefined
A kezelés előtt fogszakorvosunk felméri a kezelendő fogat vagy fogakat, majd amennyiben a zománchiba szerkezete alkalmas a kezelésre fúrás, fájdalom és foganyag veszteség nélkül akár 15 perc alatt eltünteti a fogon kialakult fehér foltot, foltokat.

Hogyan működik?

A kezelés során gondos ínyvédelem mellett az érintett zománc területeket kondícionálva a fehér foltok szerkezetileg befogadóvá válnak a felületkitöltő műgyantaszerű anyag, az ICON® befogadására. Az ICON® a zománcba beszívódva képes szép, egyenletes és tartós felszínt létrehozni. A kezelt terület megjelenése az egészséges zománcfelületéhez nagyon hasonlóvá válik, ezáltal a foltok javarészt láthatatlanná tehetők.

A kezeléssel legjobban a fogszabályozó készülék levétele után kialakult még viszonylag friss fehér foltokat és az ásványianyag veszteség okozta elszíneződéseket lehet kezelni. De a régebb óta meglévő foltok halványítására is igen hatékony. 

undefined
Ha a fehér foltok problémája Önt is érinti, szeretne újra egészséges és esztétikus mosolyt, keressen minket bizalommal!
Időpontfoglalás ›

Időpontfoglalás

Kérjük, hogy válasszon egy Önnek alkalmas időpontot, és munkatársunk felhívja egyeztetésre. Ide írhatja, hogy milyen kezelést szeretne igénybe venni és egyéb megjegyzéseit is.

Ha már tudja, hogy kihez szeretne időpontot foglalni:

Dátum:

Kapcsolatfelvétel módja:

Andrássy Dental

kismarker1061 Budapest, Andrássy út 46.

kismobil+36 70 433 1433

kismail href="mailto:uh!pont!latnedyssardna!kukac!ofni">uh!pont!latnedyssardna!kukac!ofni

kisoraNyitvatartás: Hétfő-Péntek 08:00-20:00

Recepciósaink: