Kedves Pácienseink! COVID tájékoztatónkat itt tudják elolvasni.

 

Kedves Pácienseink! COVID tájékoztatónkat itt tudják elolvasni.
Időpontfoglalás ›
+36 70 433 1433
Időpontot foglalok ›
Rólunk Munkatársak Kezelések Esetbemutatások Garancia VIP Árak Árlista Akciók Egészségpénztárak Szép Kártyák Részletfizetés Cégeknek Kapcsolat Időpontfoglalás
telefon vip

Covid tájékoztató

Fehér foltok eltüntetése – ICON® kezeléssel

Konzultáció

Rágóízületi (gnatológiai) konzultáció

Lézeres kezelések

Hyaluronsav ránctalanító kezelés

Ultrahangos fogkő eltávolítás

Homokfúvásos polírozás

Gyökérkezelés

Inlay, onlay (fogtechnikai betét)

Porcelán héj

Fogászati allergiavizsgálat

Fül-orr-gégészet

Fogszabályozás

Kismama fogászat

Gyermek fogászat

Fogcsikorgatás ellen

Altatásos fogászat

Szájhigiéniés tanácsadás

EIP csomag

Tudta, hogy a fogmosáskor fellépő vérző íny, a rossz lehelet, a hideg-melegre érzékeny fogak, a fogak között megjelenő fogrések mind-mind jeleznek valami problémát? Tudta, hogy egy fogászati góc, mint például egy lyukas fog, fogágybetegség, letört fog, elhalt fogbél olyan tüneteket okozhat, mint például a bőrkiütés, hajhullás, ízületi panasz? Hogy ezek a gócok a legtöbb esetben tünetmentesek? És nem is gondolnánk, hogy fogászati betegség okozza? Különböző diagnosztikai csomagjaink nem csak segítenek felfedezi a problémát, hanem megoldással is szolgálnak.

Kinek ajánljuk az EIP csomagunkat?

Diagnosztikai csomagunkat azoknak ajánljuk, akik nem csak egy általános fogászati felmérésen szeretnének részt venni, hanem szeretnének egy teljeskörű, kiterjedt vizsgálatot, góckutatással, rákszűréssel.  


Mit tartalmaz az EIP csomagunk?

Az EIP diagnosztikai csomagunk segítségével átvizsgáljuk az egész szájüregét, annak állapotát, a szájnyálkahártyát, a nyirokcsomókat, kiterjedve minden olyan részre is, ami szabad szemmel nem látható. Teljeskörű góckutatást végzünk, rákszűrést. Modern diagnosztikai eszközök és magasan képzett fogorvosok segítségével.

A csomag részeként a következő vizsgálatokat végezzük: 
  • Szájon belüli és szájon kívüli vizsgálat
  • Panoráma röntgen
  • Teljeskörű góckutatás
  • Rákszűrés
  • A vizsgálatot követő 30 percen belül teljeskörű szakmai javaslatot teszünk, mely tartalmazza a felmérés eredményét, az esetlegesen felmerülő problémák kezelési tervét és annak várható költségeit.


Ismerje meg további diagnosztikai csomagjainkat és eszközeinket részletesebben:
Tudta?

Hozzánk akut probléma esetén is fordulhat! Ilyenkor egy gyors diagnosztika után megkapja az azonnali ellátást a fájdalma megszüntetésére. Majd pedig miután elhárítottuk az akut problémát, megkapja a teljes körű fogászati szűrést, és a további kezelési tervet.

Fogászati központunkban csak olyan hatóanyagokkal dolgozunk, olyan kezeléseket végzünk, amivel magunk is elégedettek lennénk! Jelentkezzen be hozzánk még ma online űrlapunk segítségével!
Időpontfoglalás ›

Időpontfoglalás

Kérjük, hogy válasszon egy Önnek alkalmas időpontot, és munkatársunk felhívja egyeztetésre. Ide írhatja, hogy milyen kezelést szeretne igénybe venni és egyéb megjegyzéseit is.

Ha már tudja, hogy kihez szeretne időpontot foglalni:

Dátum:

Kapcsolatfelvétel módja:

Andrássy Dental

kismarker1061 Budapest, Andrássy út 46.

kismobil+36 70 433 1433

kismail href="mailto:uh!pont!latnedyssardna!kukac!ofni">uh!pont!latnedyssardna!kukac!ofni

kisoraNyitvatartás: Hétfő-Péntek 08:00-20:00

Recepciósaink: