Kedves Pácienseink! COVID tájékoztatónkat itt tudják elolvasni.

 

Kedves Pácienseink! COVID tájékoztatónkat itt tudják elolvasni.
Időpontfoglalás ›
+36 70 433 1433
Időpontot foglalok ›
Rólunk Munkatársak Kezelések Esetbemutatások Garancia VIP Árak Árlista Akciók Egészségpénztárak Szép Kártyák Részletfizetés Cégeknek Kapcsolat Időpontfoglalás
telefon vip

Dr. Sólyom Eleonóra Parodontológus specialista

Szakmai háttér:
Diplomáját a Semmelweis Egyetemen szerezte. Jelenleg a Semmelweis Egyetem Parodontológiai klinikáján a betegellátáson kívül részt vesz a fogorvostanhallgatók képzésében.
Beszélt nyelvek:
huen
Bemutatkozás:
A fogászaton belül speciális érdeklődési területem a parodontológia (fogágybetegségek kezelése), esztétikus fogpótlások és tömések készítése. Pácienseimnek a beavatkozások során mindig igyekszek nyugodt környezetet biztosítani. Fontosnak tartom a kölcsönös bizalom kiépítését, hogy a páciens tudja, hogy kezelése folyamán a legmagasabb szakmai odafigyelést kapja meg.
Ahogy páciensei látják:
Mindig kedves, empatikus, mindezek mellett határozott. Személyisége nyugalmat áraszt, így a kezelési könnyed hangulatban történnek.

undefined

Időpontfoglalás

Kérjük, hogy válasszon egy Önnek alkalmas időpontot, és munkatársunk felhívja egyeztetésre. Ide írhatja, hogy milyen kezelést szeretne igénybe venni és egyéb megjegyzéseit is.

Dátum:

Kapcsolatfelvétel módja:

Andrássy Dental

kismarker1061 Budapest, Andrássy út 46.

kismobil+36 70 433 1433

kismail href="mailto:uh!pont!latnedyssardna!kukac!ofni">uh!pont!latnedyssardna!kukac!ofni

kisoraNyitvatartás: Hétfő-Péntek 08:00-20:00

Recepciósaink: