Különleges ajándék! Ha 02.24 és 02.28 között jön szájsebészeti konzultációra vagy foghúzásra, ajándék 6.500 Ft értékű panoráma röntgent kap ajándékba!

Különleges ajándék! Ha 02.24 és 02.28 között jön szájsebészeti konzultációra vagy foghúzásra, ajándék 6.500 Ft értékű panoráma röntgent kap ajándékba!
Időpontfoglalás ›
+36 70 433 1433
Időpontot foglalok ›
Rólunk Munkatársak Kezelések Esetbemutatások Garancia VIP Árak Árlista Akciók Egészségpénztárak Szép Kártyák Részletfizetés Cégeknek Kapcsolat Időpontfoglalás
telefon vip

Dr. Sólyom Eleonóra Parodontológus specialista

Szakmai háttér:
Diplomáját a Semmelweis Egyetemen szerezte. Jelenleg a Semmelweis Egyetem Parodontológiai klinikáján a betegellátáson kívül részt vesz a fogorvostanhallgatók képzésében.
Beszélt nyelvek:
huen
Bemutatkozás:
A fogászaton belül speciális érdeklődési területem a parodontológia (fogágybetegségek kezelése), esztétikus fogpótlások és tömések készítése. Pácienseimnek a beavatkozások során mindig igyekszek nyugodt környezetet biztosítani. Fontosnak tartom a kölcsönös bizalom kiépítését, hogy a páciens tudja, hogy kezelése folyamán a legmagasabb szakmai odafigyelést kapja meg.
Ahogy páciensei látják:
Mindig kedves, empatikus, mindezek mellett határozott. Személyisége nyugalmat áraszt, így a kezelési könnyed hangulatban történnek.

undefined

Időpontfoglalás

Kérjük, hogy válasszon egy Önnek alkalmas időpontot, és munkatársunk felhívja egyeztetésre. Ide írhatja, hogy milyen kezelést szeretne igénybe venni és egyéb megjegyzéseit is.

Dátum:

Kapcsolatfelvétel módja:

Andrássy Dental

kismarker1061 Budapest, Andrássy út 46.

kismobil+36 70 433 1433

kismail href="mailto:uh!pont!latnedyssardna!kukac!ofni">uh!pont!latnedyssardna!kukac!ofni

kisoraNyitvatartás: Hétfő-Péntek 08:00-20:00

Recepciósaink: