Dr. Remport Boglárka

Szakmai háttér

Budapesten, a Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi karán végzett summa cum laude minősítéssel. A szakgyakorlati idejét az Egyetem Gyermekfogászati és Fogszabályozási Klinikáján töltötte, majd kiválóan megfelelt eredménnyel szakvizsgázott, és a fogszabályozás szakorvosa lett. Az általános fogászat területén budapesti és németországi magánrendelőkben szerzett tapasztalatát kamatoztatja.

Bemutatkozás

A külföldi tanulmányútjaimon elsajátított technikákat beépítem a mindennapi munkámba. Rendszeresen látogatok továbbképzéseket, és a legfrissebb szakirodalmat naprakészen nyomon követem.
Gyermek- és felnőttkori fogszabályozó kezeléseket vállalok, emellett gyermekfogászati kezeléseket, és általános fogászati munkákat pl. tömések, gyökérkezelések, fogpótlások készítését.

Kezelések, melyekre be tud jelentkezni a Doktornőhöz:

Beszélt nyelvek

 HU  EN  DE

Andrássy Dental rendelő

Ahogy páciensei látják a Doktornőt:

Páciensei nagyon kedvelik és szeretik, empatikus, a fogszabályzás terén nagy tapasztalattal rendelkezik. Rendszeres továbbképzéseknek köszönhetően folyamatosan próbál ki újításokat. Mind a felnőttekkel, mind a gyermekekkel könnyen szót ért, ezért beavatkozási mindig oldott hangulatban telnek.

Óvja meg Ön is fogai egészségét, forduljon hozzánk bizalommal!