Dr. Király Attila

Szakmai háttér

2016-ban végzett a Szegedi Tudomány Egyetem Fogorvostudományi Karán. Egyetemi évei alatt érdeklődése a Dento-alveoláris sebészet, implantológia, protetika és endodoncia felé irányult. 2016 júliusában Olaszországban egyhetes szakmai ösztöndíj keretén belül tanulmányúton vett részt, ahol Dr. Claudio Farnarano endodontia specialista, a gépi gyökércsatorna megmunkálás terén tartott továbbképzést számára.

Bemutatkozás

Az egyetemi évek során figyelmem egyre inkább az implantológia és a fogpótlási lehetőségek felé irányult, folyamatosan képzem magam ezen a területen. A betegek foghiányainak pótlásakor fontosnak tartom az alaposan átgondolt, precíz tervezést és az előkészítő munkálatokat, hogy a lehető legjobb minőségű fogpótlást lehessen elkészíteni. Munkám során fontosnak tartom a beteggel történő kommunikációt, hogy a lehető legnagyobb megelégedéssel távozhasson. Továbbá fontosnak tartom az orvosi tevékenység során a tömések, koronák, hidak elkészítése mellett a prevenciót is.

Beszélt nyelvek

 HU

Ahogy páciensei látják a Doktor urat:

Nagyon nyitott személyiség, ezért páciensei hamar feloldódnak mellette. Fontos számára, hogy a kezelések oldott hangulatban, a legnagyobb precizitással történjenek. Nyitott az újításokra, a gép gyökérkezelésben is magas szakmai tapasztalata van.

Óvja meg Ön is fogai egészségét, forduljon hozzánk bizalommal!