Kedves Pácienseink! COVID tájékoztatónkat itt tudják elolvasni.

 

Kedves Pácienseink! COVID tájékoztatónkat itt tudják elolvasni.
Időpontfoglalás ›
+36 70 433 1433
Időpontot foglalok ›
Rólunk Munkatársak Kezelések Esetbemutatások Garancia VIP Árak Árlista Akciók Egészségpénztárak Szép Kártyák Részletfizetés Cégeknek Kapcsolat Időpontfoglalás
telefon vip

Dr. Cziriák Norbert Szájsebész szakorvos

Szakmai háttér:
2016-ben végzett a Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán. Az Andrássy Dental mellett a Semmelweis Egyetem Arc,-Állcsont,- Szájsebészeti és Fogászati Klinikán dolgozik. Szakmai konferenciák rendszeres résztvevője, előadója.
Beszélt nyelvek:
huende
Bemutatkozás:
A munkám során fontosnak tartom a magas szakmai hozzáértés mellett, a pácienseimmel történő kommunikációt, azt, hogy kezeléseik oldott hangulatban történjenek, ne érezzenek félelmet. Mindezek mellett pedig elengedhetetlennek tartom a folyamatos szakmai fejlődést is.
Ahogy páciensei látják:
Nyitott személyiség, kedves, mégis határozott. Páciensei nagyon szeretik, hogy humorával mindig feloldja őket, ezáltal a kezelésük már oldott hangulatban történik, az orvos-páciens bizalom hamar kialakul.
 

Időpontfoglalás

Kérjük, hogy válasszon egy Önnek alkalmas időpontot, és munkatársunk felhívja egyeztetésre. Ide írhatja, hogy milyen kezelést szeretne igénybe venni és egyéb megjegyzéseit is.

Dátum:

Kapcsolatfelvétel módja:

Andrássy Dental

kismarker1061 Budapest, Andrássy út 46.

kismobil+36 70 433 1433

kismail href="mailto:uh!pont!latnedyssardna!kukac!ofni">uh!pont!latnedyssardna!kukac!ofni

kisoraNyitvatartás: Hétfő-Péntek 08:00-20:00

Recepciósaink: