Dr. Botos Dániel

Szakmai háttér

2012-ben végzett a Debreceni Egyetem Fogorvostudományi Karán, majd szakvizsgát tett konzerváló fogászat és fogpótlástan szakirányban. 2013-tól a 2020-ig a Semmelweis Egyetem Fogászati és Szájsebészeti Oktató Intézetének munkatársa, mely idő alatt először állandó hétvégi ügyeletes orvos, majd 2016-tól az intézet sürgősségi osztályának helyettes osztályvezető főorvosaként és oktatójaként működött közre. 2015-óta dolgozik a Andrássy Dental Fogászati és Szájsebészeti Központban. 2018-ban fogszabályozás szakvizsgát tett, majd 2019-ben amerikai tanulmányúton vett részt a bostoni Tufts University-n.

Bemutatkozás

Fogorvosi munkásságom elmúlt éveiben igyekeztem a lehető legszéleskörűbb elméleti és gyakorlati tudásanyag megszerzésére. Ambuláns orvosként lehetőségem nyílt rengeteg tapasztalatot gyűjteni a fogorvoslás szinte minden területén, különösképpen a fogorvosi diagnosztika és a sürgősségi beavatkozások terén. Azt mondják, biztos alapokra lehet jól építkezni, ezek megszerzése után szakmai érdeklődésem specifikusabb irányok felé fordult. Így jelenleg a fogszabályozás és az esztétikus – és jól funkcionáló – fogpótlások készítése áll érdeklődésem középpontjában. Rendkívül fontosnak tartom, hogy pácienseim értsék a különböző beavatkozások lényegét és a kezelések menetét ezért a tájékoztatásra nagy hangsúlyt fektetek. Minden korosztállyal, fiatalokkal és idősekkel is szívesen dolgozom. Mivel minden eset különböző, a megfelelő kommunikációt, közös hangot mindenkivel egyénileg igyekszem megtalálni, ez számomra az egyik legkedvesebb kihívás a szakmámban.

Beszélt nyelvek

 EN  HU

Ahogy páciensei látják a Doktor urat:

Visszafogott megjelenése mögött komoly szakmai háttér áll. Páciensei elégedetten térnek vissza hozzá. Munkáját a harmónia határozza meg, hiszen körültekintően, alaposan és precízen végez el minden fajta beavatkozást. Magas fokú türelmével és a szakma iránti tiszteletével és hozzáértésével nyeri el a páciensei bizalmát.

Óvja meg Ön is fogai egészségét, forduljon hozzánk bizalommal!