Kedves Pácienseink! Fogászati központunk újranyitási tájékoztatóját itt olvashatják.

Kedves Pácienseink! Fogászati központunk újranyitási tájékoztatóját itt olvashatják.
Időpontfoglalás ›
+36 70 433 1433
Időpontot foglalok ›
Rólunk Munkatársak Kezelések Esetbemutatások Garancia VIP Árak Árlista Akciók Egészségpénztárak Szép Kártyák Részletfizetés Cégeknek Kapcsolat Időpontfoglalás
telefon vip

Dr. András-Hunyadi Dóra Esztétikai fogorvos

Szakmai háttér:
2017-ben végzett a Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán. Számos továbbképzésen vett részt az elmúlt évek során, például a héjkészítés elmélete és gyakorlata, implantációs protetika a mindennapi gyakorlatban, vagy például a rendelői rosszullétekre való felkészülés a fogorvosi praxisban.
Beszélt nyelvek:
en
Bemutatkozás:
Tanulmányaimat a Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán végeztem. A fogászatra mindig is hivatásként, nem pedig csak elvégzendő munkaként tekintettem. A páciensek kezelése során törekszem a szorongásmentes légkör kialakítására, de a szakmaiságra is ugyanúgy nagy hangsúlyt fektetek.
Ahogy páciensei látják:
Figyelmes, empatikus, lelkiismeretes fogorvos, akinek fontos a szorongásmentes hangulat. Páciensei mindig bizalommal fordulnak felé, és elégedetten távoznak a fogászati székből. 

Időpontfoglalás

Kérjük, hogy válasszon egy Önnek alkalmas időpontot, és munkatársunk felhívja egyeztetésre. Ide írhatja, hogy milyen kezelést szeretne igénybe venni és egyéb megjegyzéseit is.

Dátum:

Kapcsolatfelvétel módja:

Andrássy Dental

kismarker1061 Budapest, Andrássy út 46.

kismobil+36 70 433 1433

kismail href="mailto:uh!pont!latnedyssardna!kukac!ofni">uh!pont!latnedyssardna!kukac!ofni

kisoraNyitvatartás: Hétfő-Péntek 08:00-20:00

Recepciósaink: