Kedves Pácienseink! COVID tájékoztatónkat itt tudják elolvasni.

 

Kedves Pácienseink! COVID tájékoztatónkat itt tudják elolvasni.
Időpontfoglalás ›
+36 70 433 1433
Időpontot foglalok ›
Rólunk Munkatársak Kezelések Esetbemutatások Garancia VIP Árak Árlista Akciók Egészségpénztárak Szép Kártyák Részletfizetés Cégeknek Kapcsolat Időpontfoglalás
telefon vip

Covid tájékoztató

Fehér foltok eltüntetése – ICON® kezeléssel

Konzultáció

Rágóízületi (gnatológiai) konzultáció

Lézeres kezelések

Hyaluronsav ránctalanító kezelés

Ultrahangos fogkő eltávolítás

Homokfúvásos polírozás

Gyökérkezelés

Inlay, onlay (fogtechnikai betét)

Porcelán héj

Fogászati allergiavizsgálat

Fül-orr-gégészet

Fogszabályozás

Kismama fogászat

Gyermek fogászat

Fogcsikorgatás ellen

Altatásos fogászat

Szájhigiéniés tanácsadás

Ciszta eltávolítás, szövettani vizsgálat

A szájüregben ugyanúgy előfordulhat ciszta, mint a szervezet más részein. Kialakulhat gyulladások révén vagy esetleges rendelenességek révén.  A cisztában lévő folyadék lehet víz, vér, váladék, illetve más testnedv is. Álatlában lassan növekszik, sokáig tünetmentes. Fogászati szempontból előfordulhatnak a szájüregben (lágyrész ciszta), fogak mellett és fogak között is (állcsont ciszta). 

Ha Önnél ciszta alakul ki mindenképpen el kell távolítani. Egyrészt a fájdalom megszüntetése, másrészt a további szövődmények elkerülése végett. Eltávolítását nem szabad hallogatni, még akkor sem, ha tünetmentes vagyis nem okoz panaszt, mert súlyos szövődményekhez vezethet. 

Ismerje meg további szájsebészeti kezeléseinket:  Bár a cisztákat nem sorolják a daganatok közé, nagyon veszélyesek, és mindenképpen szájsebészeti úton, hozzáértő szakember segítségével kell eltávolítani őket. Nagyon fontos, hogyha cisztája van, azonnal keressen fel egy orvost, még akkor is, ha tünetmentes. Ugyanis a nem kezelt szájüregi ciszta csontpusztuláshoz vezethet. A cisztában lévő folyadék nyomásának hatására az állcsont elvékonyodhat, törést, a fog elvesztését, de akár a fogai összetorlódását is okozhatja. 

Fogászati központunkban a ciszta eltávolítása teljesen fájdalommentes. Érzéstelenítőink 4x hatékonyabbak, mint az átlag injekciók, erre garanciát is vállalunk.

A ciszta eltávolítása egy meglehetősen összetett folyamat, így ha bármilyen kérdése lenne, keresse bizalommal kollégánkat! 
Időpontfoglalás ›

Időpontfoglalás

Kérjük, hogy válasszon egy Önnek alkalmas időpontot, és munkatársunk felhívja egyeztetésre. Ide írhatja, hogy milyen kezelést szeretne igénybe venni és egyéb megjegyzéseit is.

Ha már tudja, hogy kihez szeretne időpontot foglalni:

Dátum:

Kapcsolatfelvétel módja:

Andrássy Dental

kismarker1061 Budapest, Andrássy út 46.

kismobil+36 70 433 1433

kismail href="mailto:uh!pont!latnedyssardna!kukac!ofni">uh!pont!latnedyssardna!kukac!ofni

kisoraNyitvatartás: Hétfő-Péntek 08:00-20:00

Recepciósaink: