Fogászati vizsgálatok cégeknek

Gondolkodott már azon,

hogy hányan esnek ki fogászati probléma, vagy az általa okozott szövődmény miatt a munkából? Tudta, hogy ezen esetek 90%-ban megelőzhetőek lennének, ha munkavállalói félévente általános fogászati vizsgálaton vennének részt? Ám a fájdalomtól való félelemtől, sokan már csak akut probléma esetén keresik fel a fogászati rendeléseket.

Segítse munkavállalóit! Céges szűrőcsomagunkkal saját megszokott környezetben, teljesen fájdalommentesen, orálkamerás vizsgálat segítségével széleskörű, általános fogászati szűrésen vehetnek részt munkavállalói, ahol minden fogászati problémára fény derül. Orálkameránk vezetéknélküli, teljesen kényelmes vizsgálatot tesz lehetővé.

Általános fogászati szűrőcsomagunk mellett lehetőség van allergia vizsgálatra is, amely szintén nagyon fontos és nem elhanyagolható. Szintén ott, Önöknél, gyorsan és fájdalommentesen.

Mindezt kisértékű ajándékként, 2019-ben adómentesen adhatja munkavállalóinak.

Kérjük, töltse ki online űrlapunkat, munkatársunk 1 napon belül felveszi Önnel a kapcsolatot, egyedi ajánlatot összeírva Ön és munkavállalói számára!

   Kedvezménykártya cégeknek

   Szeretne valami pluszt adni munkavállalóinak? Valami olyasmit, ami hasznos és egyben támogatja egészségét? Amivel ő is elégedett lehet? Akkor Válassza fogászati Business Card kedvezmény kártyánkat!

   Miért jó a munkavállalójának?

    1. Egy teljeskörű fogászati állapotfelmérésen vehet részt, ahol minden problémára fény derül, kezdve a kisebb kellemetlenségeket okozó problémáktól, a súlyos gondokat okozókig. Az állapotfelmérés során panoráma röntgen is készül, illetve részletes kezelési tervet kap munkavállalója. (röntgen leletet kiadni plusz térítési díj ellenében tudunk)

   2. A kártyához tartozó fogkőeltávolítás teljesen fájdalommentes, gyors és hatékony. A lerakódott fogkő olyan panaszokat okozhat, mint a fogmosáskor fellépő, vérző íny, rossz lehelet, fogszuvasodás, ínygyulladás, legsúlyosabb esetben fogelvesztéshez vezethet, így azt félévente érdemes eltávolíttatani. Ezt munkavállalója az Ön által neki adott kártyával évente egyszer díjmentesen teheti meg, mindezt mellett pedig egy szájhigiéniás tanácsadáson is részt vehet.

   Miért jó a cégének?

   1. Egy olyan plusz jutatást tud munkavállalója számára nyújtani, ami nem csak hasznos, hanem elengedhetetlen az egészségét illetően.

   2. Mindezt 2019-ben teljes adómentesen, hiszen Business kártyánkat kisértékű ajándékként adhatja a munkavállalójának. Így nem csak Ő, hanem Ön is elégedett lehet.

   Óvja meg Ön is fogai egészségét, forduljon hozzánk bizalommal!