Kedves Pácienseink! COVID tájékoztatónkat itt tudják elolvasni.

 

Kedves Pácienseink! COVID tájékoztatónkat itt tudják elolvasni.
Időpontfoglalás ›
+36 70 433 1433
Időpontot foglalok ›
Rólunk Munkatársak Kezelések Esetbemutatások Garancia VIP Árak Árlista Akciók Egészségpénztárak Szép Kártyák Részletfizetés Cégeknek Kapcsolat Időpontfoglalás
telefon vip

Fogászati vizsgálatok cégeknek

Gondolkodott már azon, hogy hányan esnek ki fogászati probléma, vagy az általa okozott szövődmény miatt a munkából? Tudta, hogy ezen esetek 90%-ban megelőzhetőek lennének, ha munkavállalói félévente általános fogászati vizsgálaton vennének részt? Ám a fájdalomtól való félelemtől, sokan már csak akut probléma esetén keresik fel a fogászati rendeléseket.

Tovább olvasok

Segítse munkavállalóit! Céges szűrőcsomagunkkal saját megszokott környezetben, teljesen fájdalommentesen, orálkamerás vizsgálat segítségével széleskörű, általános fogászati szűrésen vehetnek részt munkavállalói, ahol minden fogászati problémára fény derül. Orálkameránk vezetéknélküli, teljesen kényelmes vizsgálatot tesz lehetővé.

Általános fogászati szűrőcsomagunk mellett lehetőség van allergia vizsgálatra is, amely szintén nagyon fontos és nem elhanyagolható. Szintén ott, Önöknél, gyorsan és fájdalommentesen.

Mindezt kisértékű ajándékként, 2019-ben adómentesen adhatja munkavállalóinak.

Kérjük, töltse ki online űrlapunkat, munkatársunk 1 napon belül felveszi Önnel a kapcsolatot, egyedi ajánlatot összeírva Ön és munkavállalói számára!

cégeknek

Kapcsolattartó
Cég adatai
Vizsgálandó személyek száma:
Vizsgálat tervezett időpontja:

Kedvezménykártya cégeknek

Szeretne valami pluszt adni munkavállalóinak? Valami olyasmit, ami hasznos és egyben támogatja egészségét? Amivel ő is elégedett lehet? Akkor Válassza fogászati Business Card kedvezmény kártyánkat!

Tovább olvasok

Miért jó a munkavállalójának?
1. Egy teljeskörű fogászati állapotfelmérésen vehet részt, ahol minden problémára fény derül, kezdve a kisebb kellemetlenségeket okozó problémáktól, a súlyos gondokat okozókig. Az állapotfelmérés során panoráma röntgen is készül, illetve részletes kezelési tervet kap munkavállalója. (röntgen leletet kiadni plusz térítési díj ellenében tudunk)
2. A kártyához tartozó fogkőeltávolítás teljesen fájdalommentes, gyors és hatékony. A lerakódott fogkő olyan panaszokat okozhat, mint a fogmosáskor fellépő, vérző íny, rossz lehelet, fogszuvasodás, ínygyulladás, legsúlyosabb esetben fogelvesztéshez vezethet, így azt félévente érdemes eltávolíttatani. Ezt munkavállalója az Ön által neki adott kártyával évente egyszer díjmentesen teheti meg, mindezt mellett pedig egy szájhigiéniás tanácsadáson is részt vehet.

Miért jó a cégének?
1. Egy olyan plusz jutatást tud munkavállalója számára nyújtani, ami nem csak hasznos, hanem elengedhetetlen az egészségét illetően.
2. Mindezt 2019-ben teljes adómentesen, hiszen Business kártyánkat kisértékű ajándékként adhatja a munkavállalójának. Így nem csak Ő, hanem Ön is elégedett lehet.

A kártya további előnyeiért, illetve kártyaigénylés részleteiért keresse fel kollégánkat az online űrlapunk segítségével.

Business card

ezüstkártya
Ut enim ad minim veniam
Ut enim ad minim veniam
7.990 Ft/év
Kapcsolattartó
Cég adatai
Kártyabirtokosok tervezett száma:

Időpontfoglalás

Kérjük, hogy válasszon egy Önnek alkalmas időpontot, és munkatársunk felhívja egyeztetésre. Ide írhatja, hogy milyen kezelést szeretne igénybe venni és egyéb megjegyzéseit is.

Dátum:

Kapcsolatfelvétel módja:

Andrássy Dental

kismarker1061 Budapest, Andrássy út 46.

kismobil+36 70 433 1433

kismail href="mailto:uh!pont!latnedyssardna!kukac!ofni">uh!pont!latnedyssardna!kukac!ofni

kisoraNyitvatartás: Hétfő-Péntek 08:00-20:00

Recepciósaink: