Kedves Pácienseink! COVID tájékoztatónkat itt tudják elolvasni.

 

Kedves Pácienseink! COVID tájékoztatónkat itt tudják elolvasni.
Időpontfoglalás ›
+36 70 433 1433
Időpontot foglalok ›
Rólunk Munkatársak Kezelések Esetbemutatások Garancia VIP Árak Árlista Akciók Egészségpénztárak Szép Kártyák Részletfizetés Cégeknek Kapcsolat Időpontfoglalás
telefon vip

Dr. Botos Dániel Esztétikai fogorvos, Fogszabályozó szakorvos

Szakmai háttér:
2012-ben végzett a Debreceni Egyetem Fogorvostudományi Karán, majd szakvizsgát tett konzerváló fogászat és fogpótlástan szakirányban. 2013. augusztusa óta dolgozik a Semmelweis Egyetem Fogászati és Szájsebészeti Oktató Intézetében a Sürgősségi osztály állandó hétvégi ügyeletes orvosaként, Dr. Kivovics Péter egyetemi docens intézetigazgató szakmai irányítása alatt. 2016. januárjától helyettes osztályvezető főorvosként vezeti a hétvégi ügyelet munkáját. 2020 májusától a Fogászati és Szájsebészeti Oktató Intézet igazgatóhelyettesévé nevezték ki.
Beszélt nyelvek:
huen
Bemutatkozás:
Részt veszek a fogorvostan hallgatók oktatásában, a sürgősségi fogászat tantárgy keretein belül negyedéves hallgatók gyakorlati oktatását végzem magyar és angol nyelven. Az elmúlt 4 év alatt több, mint 15.000 pácienst kezeltem csak a hétvégék során, ezalatt széleskörű tapasztalatokra és gyakorlatra tettem szert a fogorvosi diagnosztika és a sürgősségi beavatkozások, és a gyermekfogászat terén is. Jelenleg fogszabályozás szakirányban készülök második szakvizsgám megszerzésére.
Ahogy páciensei látják:
Visszafogott megjelenése mögött komoly szakmai háttér áll. Páciensei elégedetten térnek vissza hozzá. Munkáját a harmónia határozza meg, hiszen körültekintően, alaposan és precízen végez el minden fajta beavatkozást. Magas fokú türelmével és a szakma iránti tiszteletével és hozzáértésével nyeri el a páciensei bizalmát.

Torlódott frontrégió korrekció Torlódott frontrégió korrekciója alsó-felső rögzített fogszabályozó készülékkel. Fogorvos: Dr. Botos Dániel
Előtte
Utána

 

Időpontfoglalás

Kérjük, hogy válasszon egy Önnek alkalmas időpontot, és munkatársunk felhívja egyeztetésre. Ide írhatja, hogy milyen kezelést szeretne igénybe venni és egyéb megjegyzéseit is.

Dátum:

Kapcsolatfelvétel módja:

Andrássy Dental

kismarker1061 Budapest, Andrássy út 46.

kismobil+36 70 433 1433

kismail href="mailto:uh!pont!latnedyssardna!kukac!ofni">uh!pont!latnedyssardna!kukac!ofni

kisoraNyitvatartás: Hétfő-Péntek 08:00-20:00

Recepciósaink: