Különleges ajándék! Ha 02.24 és 02.28 között jön szájsebészeti konzultációra vagy foghúzásra, ajándék 6.500 Ft értékű panoráma röntgent kap ajándékba!

Különleges ajándék! Ha 02.24 és 02.28 között jön szájsebészeti konzultációra vagy foghúzásra, ajándék 6.500 Ft értékű panoráma röntgent kap ajándékba!
Időpontfoglalás ›
+36 70 433 1433
Időpontot foglalok ›
Rólunk Munkatársak Kezelések Esetbemutatások Garancia VIP Árak Árlista Akciók Egészségpénztárak Szép Kártyák Részletfizetés Cégeknek Kapcsolat Időpontfoglalás
telefon vip

Dr. Botos Dániel Esztétikai fogorvos, Fogszabályozó szakorvos, Gyermekfogorvos

Szakmai háttér:
2012-ben végzett a Debreceni Egyetem Fogorvostudományi Karán, majd szakvizsgát tett konzerváló fogászat és fogpótlástan szakirányban. 2013. augusztusa óta dolgozik a Semmelweis Egyetem Fogászati és Szájsebészeti Oktató Intézetében a Sürgősségi osztály állandó hétvégi ügyeletes orvosaként, Dr. Kivovics Péter egyetemi docens intézetigazgató szakmai irányítása alatt. 2016. januárjától helyettes osztályvezető főorvosként vezeti a hétvégi ügyelet munkáját.
Beszélt nyelvek:
huen
Bemutatkozás:
Részt veszek a fogorvostan hallgatók oktatásában, a sürgősségi fogászat tantárgy keretein belül negyedéves hallgatók gyakorlati oktatását végzem magyar és angol nyelven. Az elmúlt 4 év alatt több, mint 15.000 pácienst kezeltem csak a hétvégék során, ezalatt széleskörű tapasztalatokra és gyakorlatra tettem szert a fogorvosi diagnosztika és a sürgősségi beavatkozások, és a gyermekfogászat terén is. Jelenleg fogszabályozás szakirányban készülök második szakvizsgám megszerzésére.
Ahogy páciensei látják:
Visszafogott megjelenése mögött komoly szakmai háttér áll. Páciensei elégedetten térnek vissza hozzá. Munkáját a harmónia határozza meg, hiszen körültekintően, alaposan és precízen végez el minden fajta beavatkozást. Magas fokú türelmével és a szakma iránti tiszteletével és hozzáértésével nyeri el a páciensei bizalmát.

Torlódott frontrégió korrekció Torlódott frontrégió korrekciója alsó-felső rögzített fogszabályozó készülékkel. Fogorvos: Dr. Botos Dániel
Előtte
Utána

 

Időpontfoglalás

Kérjük, hogy válasszon egy Önnek alkalmas időpontot, és munkatársunk felhívja egyeztetésre. Ide írhatja, hogy milyen kezelést szeretne igénybe venni és egyéb megjegyzéseit is.

Dátum:

Kapcsolatfelvétel módja:

Andrássy Dental

kismarker1061 Budapest, Andrássy út 46.

kismobil+36 70 433 1433

kismail href="mailto:uh!pont!latnedyssardna!kukac!ofni">uh!pont!latnedyssardna!kukac!ofni

kisoraNyitvatartás: Hétfő-Péntek 08:00-20:00

Recepciósaink: