Kedves Pácienseink! COVID tájékoztatónkat itt tudják elolvasni.

 

Kedves Pácienseink! COVID tájékoztatónkat itt tudják elolvasni.
Időpontfoglalás ›
+36 70 433 1433
Időpontot foglalok ›
Rólunk Munkatársak Kezelések Esetbemutatások Garancia VIP Árak Árlista Akciók Egészségpénztárak Szép Kártyák Részletfizetés Cégeknek Kapcsolat Időpontfoglalás
telefon vip

Covid tájékoztató

Fehér foltok eltüntetése – ICON® kezeléssel

Konzultáció

Rágóízületi (gnatológiai) konzultáció

Lézeres kezelések

Hyaluronsav ránctalanító kezelés

Ultrahangos fogkő eltávolítás

Homokfúvásos polírozás

Gyökérkezelés

Inlay, onlay (fogtechnikai betét)

Porcelán héj

Fogászati allergiavizsgálat

Fül-orr-gégészet

Fogszabályozás

Kismama fogászat

Gyermek fogászat

Fogcsikorgatás ellen

Altatásos fogászat

Szájhigiéniés tanácsadás

Bölcsességfog eltávolítás

Talán mindenki számára ez az egyik legismertebb probléma. Ha egészségesek és megfelelően igazodnak, értékes részei a szájnak, ám a legtöbb esetben sajnos elhanyagoltak, rendellenes nőnek, időről-időre számos kellemetlen tünetet okoznak.

Amennyiben az eltávolítása szükséges, akkor sincs ok az aggodalomra, megfelelő kezek segítségével fájdalommentesen orvosoljuk a problémát. Számos bölcsességfog eltávolítást végeztünk fogászati központunkban az egyszerű esetektől, a bonyolultakig. Érdemes megnézni a következő röntgen felételt:


Ezen a fotón jól látszik, hogy a bölcsességfog teljesen rosszul helyezkedik el a szájban, nyomva az egész fogazatot. Szájsebészünk teljesen fájdalommentesen, helyi érzéstelenítésben távolította el, ezáltal elérve panaszmentességet.


Mit nyújtunk Önnek szájsebészeti ellátásunknál?
  1. Teljeskörű konzultációt: előre megbeszéljük milyen kezelésre van szüksége, mi várható a kezelés alatt, illetve mit fog érezni, tapasztalni a gyógyulási folyamat során.
  2. Ha indokolt a beavatkozás után jégtasakkal és gyógyszerrel engedjük haza.
  3. Összeírjuk és átbeszéljük a kezelés utáni teendőket. Például: mit ehet/ihat, mit csinálhat/mit nem, hogy szedjen gyógyszereket stb.
  4. A kezelés utáni nap mindig érdeklődünk hogyléte felől. Munkatársunk telefonon fogja Ön keresni, ugyanis fontos számunkra, hogy tudjuk, minden rendben van Önnel!
  5. A kezelés után nálunk díjmentes kontrollvizsgálat/varratszedés várja. Kezelési díja mindent magába foglal, plusz költségekkel nem kell számolnia.

Ismerje meg további szájsebészeti kezeléseinket:  Ha fájó bölcsességfoga van, vagy csak előrelátó és megnézetetté nincs-e vele baj, keresse fel fogászati központunkat! A fájdalommentességre 100%-ék garanciát vállalunk! 
Időpontfoglalás ›

Időpontfoglalás

Kérjük, hogy válasszon egy Önnek alkalmas időpontot, és munkatársunk felhívja egyeztetésre. Ide írhatja, hogy milyen kezelést szeretne igénybe venni és egyéb megjegyzéseit is.

Ha már tudja, hogy kihez szeretne időpontot foglalni:

Dátum:

Kapcsolatfelvétel módja:

Andrássy Dental

kismarker1061 Budapest, Andrássy út 46.

kismobil+36 70 433 1433

kismail href="mailto:uh!pont!latnedyssardna!kukac!ofni">uh!pont!latnedyssardna!kukac!ofni

kisoraNyitvatartás: Hétfő-Péntek 08:00-20:00

Recepciósaink: